Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η Παπαγαλοδρομία ολοκληρώθηκε με νικήτρια την Κέρκυρα!

Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ Βράβευσε

την Κορυφαία Φιλοξενία στην ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ!

Το αυθεντικό real-world viral του αγαπημένου ελληνικού καφέ ολοκληρώθηκε με νικήτρια την Κέρκυρα και την οικοδέσποινα Νόνη Μάστορα

Η ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ολοκληρώθηκε και η Κέρκυρα πανηγυρίζει για τη νίκη  αφού η Νόνη Μάστορα αναδείχθηκε η καλύτερη οικοδέσποινα της Ελλάδας για τον Παπαγάλο του αγαπημένου αυθεντικού ελληνικού καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.

Τον περασμένο Οκτώβριο και Νοέμβριο ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ πραγματοποίησε ένα πρωτότυπο ταξίδι για να ενώσει τους φίλους του αυθεντικού ελληνικού καφέ. Μέτρησε περίπου 3.600 χιλιόμετρα πετώντας και συνάντησε 26 τυχερούς φίλους του από όλη την Ελλάδα σε μια διαδρομή που αποτυπώθηκε ολόκληρη στη σελίδα του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ στο Facebook (www.facebook.com/LoumidisPapa galos)

ImageΟ Παπαγάλος διέτρεξε και τα εννέα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας και φιλοξενήθηκε από 26 οικοδεσπότες οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί του τις ομορφιές της περιοχής τους και τα καλύτερα μυστικά για τον αυθεντικό ελληνικό καφέ. Από πόλη σε πόλη ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ «ανέβαζε» φωτογραφικά τις εμπειρίες του στο Facebook και όλοι οι φίλοι της σελίδας κλήθηκαν από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου να ψηφίσουν τον καλύτερο Οικοδεσπότη ή την καλύτερη Οικοδέσποινα.

Μεγάλη νικήτρια της ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΟΥΜΙΔΗΣ αναδείχθηκε η Νόνη Μάστορα από την Κέρκυρα. Από την Κεντρική Πλατεία της Κέρκυρας, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων, έως τα εντυπωσιακά ενετικά φρούρια η Νόνη διασκέδασε με τον Παπαγάλο, ήπιε ελληνικό καφέ μαζί του, του έδειξε την περιοχή της και τελικά ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του κόσμου η καλύτερη Οικοδέσποινα και νικήτρια της ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΟΥΜΙΔΗΣ.

Η μεγάλη νικήτρια λίγο πριν φύγει για πολυτελείς χειμερινές διακοπές, που ήταν και το μεγάλο δώρο της ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΟΥΜΙΔΗΣ, δήλωσε:

« Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο διάστημα που ‘έτρεχε’ η ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ. Η συντροφιά με τον Παπαγάλο με έβγαλε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και η ωραία περιήγηση μας στο νησί με βοήθησε να κερδίσω τις ψήφους των φίλων του Ελληνικού καφέ. Η Κέρκυρα είναι ένας πανέμορφος προορισμός με πολύ φιλόξενους ανθρώπους, γεμάτους μεράκι. Εύχομαι ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ να συνεχίσει με εξίσου έξυπνες και δημιουργικές ιδέες. Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν θα σταματήσω να απολαμβάνω τον αυθεντικό ελληνικό καφέ».

Συνολικά επιπλέον 3 φίλοι του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ από τους συμμετέχοντες στην 1η φάση της ενέργειας και από όσους ψήφισαν για τον μεγάλο νικητή, απέκτησαν μετά από κλήρωση από ένα ολοκαίνουριο iPad2!

Όλες οι φωτογραφίες και οι εμπειρίες του Παπαγάλου από το μεγάλο του ταξίδι βρίσκονται online στη σελίδα του στο Facebook (www.facebook.com/LoumidisPapa galos) στην οποία οι εκπλήξεις, τα αρώματα και η γεύση του αυθεντικού ελληνικού καφέ δεν τελειώνουν ποτέ.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ο κ. Ανδρέας Κουρούμαλης Group Brand Manager Roast & Ground Retail Coffees της Nestle Hellas δήλωσε: «Η ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ συνδύασε απόλυτα την νέα τεχνολογία με την παράδοση κάτι που ταιριάζει όσο τίποτα στον αγαπημένο αυθεντικό ελληνικό καφέ. Ο καφές Λουμίδης Παπαγάλος μετέφερε για ακόμη μια φορά και με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο τα αρώματα, τιςαξίες, τη γεύση και την αυθεντικότητα του σε όλη την Ελλάδα. Συγχαρητήρια στη νικήτρια αλλά και σε όλους τους οικοδεσπότες για την αγάπη που δείχνουν στον τόπο τους αλλά και στον ελληνικό καφέ».

Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News