Τι παίζει Σήμερα

Thank Love Its Friday @ Cabal, 02/06/2023

Ώρα έναρξης: 19:00

Dj March @ 54 Dreamy Nights, 02/06/2023

Ώρα έναρξης: 20:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η Norwegian Airlines συνδέει Κέρκυρα - Λονδίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfupress.com η αεροπορική εταιρεία Norwegian στο θερινό πρόγραμμά της προσθέτει απ' ευθείας πτήσεις από Gatwick για Κέρκυρα. Για πρώτη φορά χαμηλού κόστους πτήσεις από Λονδίνο για Ν. Υόρκη.

Η αεροπορική εταιρεία Norwegian Airlines ανακοίνωσε τις πρώτες χαμηλού κόστους υπερατλαντικές πτήσεις, επιτρέποντας στους επιβάτες να πετάξουν από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη για μόλις 149 λίρες (διαδρομή μονής κατεύθυνσης).
Το δρομολόγιο εγκαινιάζεται από τις 3 Ιουλίου 2014 για τρεις φορές την εβδομάδα Λονδίνο (Gatwick) προς Νέα Υόρκη, ενώ από το ίδιο αεροδρόμιο θα υπάρχουν δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα για Λος Άντζελες και Fort Lauderdale της Φλόριντα.
Την είδηση ανακοίνωσε ο Δ/νων Σύμβουλος της Norwegian Biorg Kjos προσθέτοντας ότι ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τις πτήσεις με χαμηλό ναύλο μεταξύ Λονδίνου και ΗΠΑ, όπου καμία εταιρεία σήμερα δεν δραστηριοποιείται.
Ο ισχυρός άντρας της Norwegian ανακοίνωσε επίσης νέα δρομολόγια για πέντε ευρωπαϊκούς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους και η Κέρκυρα από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου. Έτσι νέοι προορισμοί από την άνοιξη του 2014 είναι οι: Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κατάνη (Σικελία), Κύπρος και Βουδαπέστη.

Η Norwegian Airlines συνδέει Κέρκυρα - Λονδίνο


Τα δρομολόγια προς Κέρκυρα
London Gatwick – Corfu Μία φορά την εβδομάδα, από 19 Iουλίου 2014
Κάθε Σάββατο DY2488 LGW2355 – 0500+1CFU 73H
Corfu – London Gatwick
Κάθε Κυριακή DY2489 CFU0545 – 0655LGW 73H

 

Η ευκαιρία της Κέρκυρας για άνοιγμα στην Αμερικανική αγορά
Το δρομολόγιο Κέρκυρα – Λονδίνο προσθέτει μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά πολύ περισσότερο αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για προσπάθεια διείσδυσης στην αμερικανική αγορά, αφού πλέον υπάρχει εταιρεία χαμηλού κόστους που συνδέει τις ΗΠΑ με Λονδίνο και στη συνέχεια με την Κέρκυρα. Στα συν ότι οι πτήσεις φεύγουν από το ίδιο αεροδρόμιο. Απομένει οι αρμόδιοι να δουν την ευκαιρία και να συνεργαστούν με την εν λόγω low cost εταιρεία (στο παρελθόν η Κέρκυρα συνεργάστηκε και με άλλες χαμηλού κόστους εταιρείες) για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος ή και τη διαφήμιση της Κέρκυρας στις πτήσεις της εταιρείας.

 

Με πληροφορίες από: dailymail.co.uk, famagusta-gazette.com

Πηγή: corfupress.com

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News