Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κέρκυρας στηρίζει το Ιατρείο Κέρκυρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2012, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κέρκυρας προσέφερε το ποσό των 1.950,64 € στο Ιατρείο Κέρκυρας, ένα ποσό που συγκεντρώθηκε στον κουμπαρά Αγάπης της Ένωσης ως αποτέλεσμα μιας εξαρχής βιώσιμης και εξαιρετικά επιτυχημένης οικονομικής δράσης κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα για την ενίσχυση του πολυσήμαντου αυτού ευαγούς ιδρύματος. 

Με σύνθημα «από το 1899 το «Γιατρείο» είναι δίπλα μας ΤΩΡΑ όλοι κοντά του» και σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από οικονομική στενότητα, η συγκέντρωση του παραπάνω αναφερόμενου χρηματικού ποσού έγινε εφικτή μέσα από μια σειρά επτά πασχαλινών εκδηλώσεων μικρής εμβέλειας (προβολή ταινίας για παιδιά στις 6-4, διανομή κολομπίνων και πασχαλινών προγραμμάτων στις 7/8/10/11-4, αφιερωματική βραδιά στον Άγγελο Λαβράνο στις 7-4 και προσφορά κόκκινων αυγών στο προσκοπείο στις 14-4) και βασίστηκε στις επίσης μικρές εισφορές των παλαιών προσκόπων της Κέρκυρας και κυρίως σε αυτές κάθε ευαισθητοποιημένου προς το «γιατρείο» συμπολίτη μας.

Image 

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη το Εθελοντικό Δικτύου Κέρκυρας, ιδιαίτερα το Φορέα Κορφιάτικης Έκφρασης, τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του κινηματογράφου «Ορφέας», τη μεταφορική Αφων Βιτουλαδίτη, το τυπογραφείο Γ. Σουέρεφ, τις κοινότητες των Ανιχνευτών της Π.Ε. Κέρκυρας, το ραδιοφωνικό σταθμό Star FM 888 ως χορηγό επικοινωνίας και κάθε επώνυμο και ανώνυμο εθελοντή. Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ γιατί το «γιατρείο» είναι μέρος της κερκυραϊκής μας ιστορίας και κουλτούρας και δεν θα κλείσει.

Δ.Σ. Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κέρκυρας

Φωτο (ΠΡΟΣΚΟΠΕΙΟ): Από την παράδοση του χρηματικού ποσού των 1950,64€ στις εκπροσώπους του Ιατρείου Κέρκυρας [από αριστερά: η Πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας κ. Μαρία Μάνδυλα, ο υπεύθυνος έκδοσης της «Προσκοπικής Ζωής» παλαιός πρόσκοπος κ. Γιώργος Καγκουρίδης, η Πρόεδρος του Ιατρείου Κέρκυρας κ. Αλίκη Ρουβά, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κέρκυρας κ.κ. Σπύρος Κουτάγιας και Γιώργος Πανουσάκης, αντίστοιχα].    

 

Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News