Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η Ελληνική συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό Marketing

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

BRANDSTORM2014”

#HelpGreeceWin

εκ των οποίων και η  Κερκυραϊκής καταγωγής Μαριλένα Κρασάκη

Oι Σοφία Βαλάρη, Μαριλένα Κρασάκη και Σωκράτης Χαρίσης …ή αλλιώς TheIllusioniststeam, η ομάδα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού Brandstorm2014”.

Το Βrandstorm εδώ και 22 χρόνια έχει ως στόχο να αναδείξει ιδέες και ταλέντα στο χώρο του marketing. Κάθε χρόνο, φοιτητές από όλο τον κόσμο καλούνται να σχεδιάσουν από το μηδέν ένα νέο προϊόν καθώς και όλη την επικοινωνιακή τουκαμπάνια, για ένα brandτου ομίλου LOreal. Φέτος, είναι η σειρά της Kiehls, εταιρεία που ιδρύθηκε το 1851 στη Νέα Υόρκη και ειδικεύεται στα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών.

Στις 12 Ιουνίου στο Παρίσι, εμείς TheIllusioniststeam  εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διεκδικούμε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 45 χώρες. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν στην καινοτομία τόσο του προϊόντος όσο και της επικοινωνιακής του στρατηγικής.

Η Ελληνική συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό Marketing

Παράλληλα, διαγωνιζόμαστε και για το βραβείο PeopleChoice Award. Το βραβείο αυτό έχει αποκλειστικό στόχο να αναδείξει τη χώρα και το πανεπιστήμιο κάθε ομάδας, μέσω της δημιουργίας μιας αφίσας. Η αφίσα κάθε χώρας – την οποία επισυνάπτουμε-  αναρτάται στην επίσημη σελίδα LOreal Brandstorm στο Facebookκαι για να αναδειχθεί νικητήρια πρέπει να συγκεντρώσει τα περισσότερα likesστο διάστημα από 26/5 έως και 6/6.

Πως μπορείτε να μας υποστηρίξετε στο  “PeopleChoice Award :

1)    Κάνοντας like στην αφίσα μας μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα του L’OrealBrandstorm

2)    Κάνοντας share την αφίσα μας

3)    Δίνοντας δημοσιότητα στην ενέργειά μας.

 

Help The Illusionist Team win!

Help Greece Win!

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=651864674886346&set=pb.158771604195658.-2207520000.1401108087.&type=3&theater

Είναι πολύ σημαντικό τα like να γίνονται σε ΑΥΤΟ το σύνδεσμο, διαφορετικά δεν είναι έγκυρα

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Τhe Illusionists Team

 

ΣοφίαΒαλάρη                        6982295268             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαριλένα Κρασάκη               6977767079             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σωκράτης Χαρίσης                  6970112648              Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News