Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η Έκθεση Ζωγραφικής «24 & 3 Καλοκαίρια» του Lorenzo

ΈΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

«24 & 3 Καλοκαίρια»

Η Έκθεση Ζωγραφικής του Lorenzo ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και προσέλευση κόσμου με έργα φτιαγμένα με έγχρωμο κάρβουνο από έναν καλλιτέχνη που μας έρχεται από το Λαύριο. Η 5η ατομική του έκθεση περιλαμβάνει έργα που γεννούν ποικίλα συναισθήματα και προβληματισμούς.

Η Έκθεση Ζωγραφικής «24 & 3 Καλοκαίρια» του Lorenzo

Η Φωτεινή Χ., επισκέφθηκε την έκθεση και μας γράφει:

   «Αρχικά με κέντρισε ο τίτλος "24 & 3 Καλοκαίρια" και εκείνο το λιλιπούτειο αγριολούλουδο που ξεφυτρώνει μέσα απ' τα ταλαίπωρα δάχτυλα του flyer.
   Μα αντικρίζοντας στην συνέχεια τα έργα ένιωσα ευγνωμοσύνη για τον δημιουργό τους, που μου έδωσε την ευκαιρία να συναισθανθώ και να αναστοχαστώ μέσω της τέχνης του. 
   Μοναδικό του εργαλείο το κάρβουνο που με περίσσεια δεξιοτεχνία, λιτά και αθόρυβα αποκαλύπτει με τρόπο αλλιώτικο, ιδωμένο μέσα απ' τα μάτια του Lorenzo, την θηλυκότητα, την θάλασσα, την ανεμελιά, τον άνεμο, δίνοντας τους μια ξεχωριστή αισθητική διάσταση.

Η Έκθεση Ζωγραφικής «24 & 3 Καλοκαίρια» του Lorenzo   

Και απ' την άλλη εκείνα τα έργα του, που χωρούν πολλαπλές αναγνώσεις, και όσο περισσότερο τα κοιτάς τόσο ξεπερνούν την σκοτεινάδα τους, αυτή τη σκοτεινάδα της νυκτός, της αμαρτίας, της θυσίας, του εγκλωβισμού, του θανάτου, αποκαλύπτοντάς σου με τρόπο συμβολικό το χαρμόσυνο μήνυμα της απόδρασης, της αισιοδοξίας, της ελπίδας που πάντα υπάρχει ως η άλλη όψη, ως το «άλλο ‘γώ» .


Έργα που προκαλούν τις αισθήσεις. Έργα που μιλούν στο μυαλό και στην ψυχή σου. Έργα που σε διδάσκουν να ζεις με πάθος, να αναμένεις, να επιμένεις, να υπομένεις, να βλέπεις και από άλλη οπτική τα πράγματα και να ξορκίζεις το κακό μ' ένα στροβίλισμα en pointe, κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις.»

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland News