Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Γίνε για μια μέρα πρόσκοπος, 9/1/2011

Γίνε για μια μέρα πρόσκοπος...

Από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κέρκυρας γνωστοποιείται ότι η φετινή "καλή πράξη" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9η Ιανουαρίου 2011 με τη συμπαράσταση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κέρκυρας.

Στην επέτειο των 100 χρόνων του Ελληνικού Προσκοπισμού, η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί με ευρύ πνεύμα συνεργασίας ως προς τους συμμετέχοντες και τους σκοπούς που θα εξυπηρετηθούν. Περίπου 1.000 άτομα, λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές, μέλη προσκοπικών δικτύων, βαθμοφόροι, παλιοί πρόσκοποι, μέλη επιτροπών κοινωνικής συμπαράστασης για 5 ώρες περνώντας πόρτα-πόρτα από κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά στην πόλη της Κέρκυρας αλλά και άλλων περιοχών του νησιού που λειτουργούν προσκοπικά συστήματα θα συγκεντρώσουν διάφορα αγαθά όπως τυποποιημένα τρόφιμα, βιβλία, παιγνίδια και ρουχισμό, τα οποία θα ανακατευθύνουν σε μια σειρά φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς που τα έχουν ιδιαίτερη ανάγκη.

Με το σύνθημα "Γίνε για μια μέρα πρόσκοπος", το πρωί της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2011  (08:30-09:00) καλείτε σε συνάντηση στο πεντοφάναρο (Σπιανάδα) κάθε Κερκυραίος φιλοπρόσκοπος που επιθυμεί εθελοντικά να συμμετάσχει στην μεγάλη αυτή εκδήλωση κοινωνική αλληλεγγύης.

Για μεγάλες προσφορές, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προσέλθει αυτόβουλα στο προσκοπείο προσφέροντας τα αγαθά που επιθυμεί ή να μας καλέσει στο τηλέφωνο 2661037734 μια μέρα πριν, στις 8 Ιανουαρίου μεταξύ 10:00 και 14:00 ώστε να έλθουμε εμείς να τα παραλάβουμε.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στην Περιφερικό Έφορο Κέρκυρας κ. Κυριακή Βασιλάκη στο τηλέφωνο 6932722525.  

 

Image

 

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News