Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ευχές και ευχαριστήριο από την Εθνική Πινακοθήκη

ImageΕυχές και ευχαριστήριο από την Εθνική Πινακοθήκη

Κάνοντας τον απολογισμό του 2010, οι συνάδελφοί μου και εγώ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το κοινό της Κέρκυρας που φέτος μας τίμησε σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώσαμε και ‘ζέστανε’ με την παρουσία του τον χώρο του Παραρτήματος.

Ιδιαίτερα οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι σχολικοί σύμβουλοι, οι υπεύθυνοι πολιτιστικών θεμάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την άμεση ανταπόκρισή τους στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε με νέες ιδέες για το 2011.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν συνεργαζόμαστε με άλλους φορείς και συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις τους. Σε αυτό το πλαίσιο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, την Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών, το Κέντρο Ουνέσκο Ιονίων για τη θερμή φιλοξενία μας στα συνέδρια και τις ημερίδες που διοργάνωσαν.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη δημιουργική συνεργασία μας με όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους δημοσιογράφους και τους υπεύθυνους των τοπικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, των εφημερίδων και των διαδικτυακών τόπων που μας φιλοξενούν στις εκπομπές και στις σελίδες τους προβάλλοντας τις δραστηριότητες μας.

Με τις θερμότερες ευχές μας για μια νέα χρονιά γεμάτη χρώματα!

 

Μαρίνα Παπασωτηρίου

Επιμελήτρια Εθνικής Πινακοθήκης

Παράρτημα Κέρκυρας, Kάτω Κορακιάνα

 

(H εικόνα αποτελεί πίνακα ζωγραφικής του Συμεών Σαββίδη "Η φυγή στην Αίγυπτο" (1925) και βρίσκεται στο Παράρτημα Κέρκυρας)


Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News