Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Επισκέψιμο και πάλι το Μουσείο Μουσικής "Νικόλαος Χαλικιόπουλος Μάντζαρος"

ImageΜουσείο Μουσικής «Νικόλαος Χαλικιόπουλος Μάντζαρος»: Και πάλι καθημερινά ανοικτό στο κοινό

Από την 1η Απριλίου 2011 το Μουσείο Μουσικής «Νικόλαος Χαλικιόπουλος Μάντζαρος» της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας είναι εκ νέου επισκέψιμο σε καθημερινή βάση. Συγκεκριμένα το Μουσείο, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ιστορικού κτιρίου του ιδρύματος (Νικηφόρου Θεοτόκη 10), είναι και πάλι ανοικτό στο κοινό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9.30 μέχρι τις 13.30.

Η επίσκεψη ομάδων μαθητών οποιασδήποτε βαθμίδας είναι εφικτή και η ολοκληρωμένη ξενάγησή τους στο χώρο διαρκεί 30 λεπτά. Ιδιαίτερο βάρος φέτος θα δωθεί στην προσωπικότητα και το έργο του συνθέτη Σπύρου Σαμάρα, τα 150 χρόνια από τη γέννηση του οποίου τιμά η Φιλαρμονική. Επίσης, για τις τάξεις του Δημοτικού προβλέπονται κατόπιν συνεννοήσεως και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στον χώρο του Μουσείου.

Τέλος, τις ίδιες ώρες και μέρες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν στην τιμή των 10 Ευρώ τον πρώτο τόμο των Δημοσιευμάτων του Μουσείου (Έξι μελέτες για τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας). Παράλληλα διατίθενται και άλλες εκδόσεις, καθώς και ηχογραφήσεις της ΦΕΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 26610 39289 (εσωτ. 6), 26610 32206 ή στην ιστοσελίδα της Φιλαρμονικής (www.fek.gr).

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News