Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Επίσκεψη στην Κέρκυρα της Legambiente από Brindisi, 23 - 24/11/2010

Επίσκεψη στην Κέρκυρα της LEGAMBIENTE/Brindisi        

ImageΣε ανταπόδοση πρόσφατης επίσκεψης του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας στο Μπρίντεζι, αντιπροσωπεία της οικολογικής κίνησης LEGAMBIENTE/Brindisi και ο θέσει αντιδήμαρχος της πόλης επί περιβαλλοντικών ζητημάτων επισκέπτονται την Κέρκυρα το διήμερο 23-24 Νοεμβρίου 2010.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει ξεναγήσεις της αντιπροσωπείας του Μπρίντεζι στον προστατευόμενο υγρότοπο της Λιμνοθάλασσας Κορισσίων στη Νότια Κέρκυρα, και στην Παληά Πόλη. Ειδικότερα, η αδελφοποίηση του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας και της LEGAMBIENTE/ Brindisi θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 στο Παλαιό Δημαρχείο Σαν Τζιάκομο, παρουσία του Δημάρχου Κερκυραίων Σ. Μικάλεφ.

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας προωθεί τη συνεργασία με τη LEGAMBIENTE/Brindisi, με όρους αδελφοσύνης και αμοιβαιότητας, ως συμβολή στην ανάδειξη και αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων που συνδέεουν, σε διασυνοριακό επίπεδο, τις απέναντι πλευρές του «Κάτω Αδρία» (Basso Adriatico), του «Ιόνιου Κόλπου» των αρχαίων Κερκυραίων θαλασσοπόρων.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News