Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Διαγωνισμός παραγωγής καλλιτεχνικού προϊόντος για την προβολή του Ιονίου Πανεπιστημίου

Προκήρυξη Διαγωνισμού: Παραγωγή καλλιτεχνικού προϊόντος για την προβολή του Ιονίου Πανεπιστημίου

15 Δεκεμβρίου 2011 – 16 Μαρτίου 2012

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας

ImageΣτο πλαίσιο παρουσίασης και προβολής του Ιονίου Πανεπιστημίου, καλούνται οι φοιτητές του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό παραγωγής ενός σύνθετου καλλιτεχνικού έργου το οποίο αποτελείται από τα εξής τρία οπτικοακουστικά έργα:

Α. Ενα video παρουσίασης του Ιονίου Πανεπιστημίου και των Τμημάτων του, διάρκειας 7 έως 10 λεπτών. Το περιεχόμενο του θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει πληροφοριακό υλικό από την ίδρυση του Ιονίου Πανεπιστημίου έως σήμερα και ενημερωτικό υλικό για κάθε Τμήμα.
Η κωδικοποίηση θα πρέπει να ακολουθεί το πρότυπο MP4 σε ανάλυση FullHD ή DV-PAL προσφέροντας την βέλτιστη σχέση απόδοσης - συμπίεσης.

Β. Διαφημιστικό video spot για χρήση στην τηλεόραση και το διαδίκτυο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το οποίο θα πρέπει να ακολουθεί τις ίδιες προδιαγραφές με το έργο Α.

Γ. Κατάλληλα οργανωμένη δομή αρχείων σε DVD με επιπλέον φωτογραφίες - video και άλλο επεξεργασμένο υλικό που θα αποτυπώνει επιμέρους δράσεις των Τμημάτων και των Υπηρεσιών του Φορέα – (ενδεικτικό υλικό από συνέδρια, ομιλίες, παρουσιάσεις, αθλητικές δραστηριότητες κλπ).

Οι εργασίες που θα επιλεγούν και θα βραβευθούν θα πρέπει να παραδοθούν μετά τις απαραίτητες διορθώσεις, προκειμένου οι φοιτητές να λάβουν τα βραβεία.

Βραβεία:
1o βραβείο: υπολογιστής Apple MacBook Prο
2o βραβείο: camera video HD
3o βραβείο: έπαινος

Οι εργασίες θα πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας μέχρι τις 16 Μαρτίου 2012. Κάθε συμμετοχή θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα μέρη του έργου.

Κριτική Επιτροπή:
Μαριάννα Στραπατσάκη
Ανδρέας Γιαννακουλόπουλος
Γιάννης Δεληγιάννης

Πηγή: http://avarts.ionio.gr/  

Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News