Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ανοικτή ψηφοφορία επιλογής λογοτύπου Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ImageΤο Διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ε., σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού η οποία δημοσιεύτηκε στις   25/9/2011 και μετά την διαδικασία της ψηφοφορίας επιλογής νέου λογότυπου, κατέληξε στις τρείς προτάσεις.
Τα προτεινόμενα λογότυπα για ψηφοφορία  αναρτούνται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.(www.enosieptanision.gr)   την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες  και να προτείνετε με την ψήφο σας , το λογότυπο που θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με νομική μορφή  και  φέρει το όνομα ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η ψηφοφορία στο 2ο στάδιο επιλογής της, είναι ανοικτή προς κάθε επισκέπτη στον οποίο παραχωρείται η δυνατότητα  να αναδείξει την προτίμησή του με ψήφο στην πρόταση που επιθυμεί , αρχής γενομένης από 7 Νοεμβρίου έως και 14 Νοεμβρίου 2011.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας ορίζει το δικαίωμα συμμετοχής  ΜΙΑΣ και ΜΟΝΟ ψήφου.
Το νέο λογότυπο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ καθώς επίσης  ο εμπνευστής και δημιουργός της θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της  διαδικασίας, στις 15 Νοεμβρίου 2011.

Αποδεικτικά στοιχεία για τη  διαφανή  διαδικασία του διαγωνισμού, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για τις προτάσεις που κατέθεσαν και ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Με εκτίμηση

Ένωση Επτανησίων Ελλάδας

Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News