Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Το Τάγμα της Ελπίδας - Νίκος Παργινός

Image"To Τάγμα της ελπίδας" - Νίκος Παργινός

Μια σύγχρονη καταιγιστική περιπέτεια που διατρέχει τον χρόνο και την ιστορία με φόντο την Κέρκυρα και τους Βενετοτουρκικούς πολέμους αποτελεί το νέο βιβλίο του Κερκυραίου συγγραφέα Νίκου Παργινού που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Σύγχρονοι Ορίζοντες» .
Μέσα από τα διλήμματα και τα μυστήρια που καλείται να αντιμετωπίσει ο πρωταγωνιστής του βιβλίου ξετυλίγονται άγνωστες ιστορικές πτυχές της Βενετοκρατούμενης Κέρκυρας. 
Το βιβλίο αποτελεί την τρίτη συγγραφική απόπειρα του Κερκυραίου λογοτέχνη  μετά την «Κρεμάλα» και το: «Με τον έρωτα περάνει ο καιρός με τον καιρό περνάει ο έρωτας».

Περιγραφή

Το αναγεννησιακό πορτρέτο ενός δωδεκάχρονου ιππότη μπορεί να κρύβει πολλά μυστικά. Ακόμη και να αποτελεί την πύλη για έναν άλλο κόσμο, ονειρικό και αθέατο για τους πολλούς. Όχι όμως και για τα μέλη του μυστικού Τάγματος της ελπίδας, το οποίο εδώ και τέσσερις αιώνες δίνει τη μάχη για την επικράτηση της ελπίδας στα όνειρα των ανθρώπων.
Ως τελευταίος κρίκος της διαχρονικής αλυσίδας κατόχων του πίνακα, ο Ορέστης θα βρεθεί αντιμέτωπος με περίεργες δυνάμεις και ανεξήγητα μυστήρια. Περνώντας την πύλη η οποία συνδέει τον ονειρικό με τον συμβατικό κόσμο της πραγματικότητας, σ ένα ταξίδι αναζήτησης και αυτογνωσίας στον χώρο και τον χρόνο, αγωνίζεται για τα όνειρα και τις προσδοκίες του κόσμου.

ISBN: 9789603983675

Συγγραφέας: Νίκος Παργινός

Σελίδες: 678

Εκδόσεις: Σύγχρονοι Ορίζοντες

Για Αγορά Πατήστε Εδώ 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News