Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

6891.jpg

6891.jpg

6894.jpg

6894.jpg

7885.jpg

7885.jpg

7886.jpg

7886.jpg

7887.png

7887.png

Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza

Εμφανίσεις: 22265
Όνομα
Κεντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza
Τύπος
Κέντρο Ισπανικής γλώσσας
Διεύθυνση
Μαντζάρου 30
Περιοχή
Μαντζάρου 30
Τηλ
6945350974, 6986075924, 2661305148
E-mail
Find Us

Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza

Κέντρο Ισπανικής γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza

To εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza αποτελεί λύση για όσους επιθυμούν να διδαχθούν από καθηγητές με μητρική γλώσσα τα Ισπανικά και να μυηθούν στον πλούτο και μπρίο της κουλτούρας της Λατινικής Αμερικής και Ισπανίας. Στόχος μας είναι να αγαπήσουν οι μαθητές μας την Ισπανική γλώσσα, να γνωρίσουν τις ρίζες της, την επιρροή της στην παγκόσμια ανάπτυξη, τη λογοτεχνία και μουσική. Στο κέντρο μας ο μαθητής έχει ενεργή συμμετοχή στη διδασκαλία. Ο άξονας πάνω στον οποίο εργαζόμαστε είναι εμπειρία-κατανόηση- ερμηνεία-εφαρμογή.

Προσφέρουμε στους μαθητές μας διαφορετικές εμπειρίες, μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης με την Ισπανική Γλώσσα και τον Πολιτισμό. Για το λόγο αυτό, οργανώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα γεύσεις με γαστρονομικές συναντήσεις εμπνευσμένες από διάσημες συνταγές της Ισπανίας και Λατινικής Αμερικής. Μαθαίνουμε και ζούμε Ισπανικά μέσα από το χορό, το τραγούδι, τον κινηματογράφο και τις γαστρονομικές συναντήσεις.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για τα Διπλώματα Ισπανικής Γλώσσας ως ξένης (DELE) από το Ινστιτούτο Θερβάντες και το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας με απόλυτη επιτυχία. Προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας για Ισπανόφωνα Πανεπιστήμια, για το πρόγραμμα ERASMUS και για το μάθημα επιλογής Ισπανικής Γλώσσας για της εισακτέες εξετάσεις σε Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Στo εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza διανύουμε το 14o χρόνο λειτουργίας μας με βαθιά επιθυμία να μεταφέρουμε την αγάπη μας για την Ισπανική Γλώσσα στους σπουδαστές μας.

Ειδικευόμαστε στην Ισπανική Γλώσσα και μόνο σε αυτήν! 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live