Υποκατηγορίες 
Αγγελία 

Πωλούνται διαμερίσματα στην Κάτω Κορακιάνα

Περιγραφή

Τίτλος: Πώληση Διαμερισμάτων σε Συγκρότημα Κατοικιών
Περιγραφή: 1 δυάρι & 1 τριάρι συνολικά 118τμ διατίθενται στο ισόγειο και στον 1ο όροφο του κάθε κτιρίου. Υπάρχει η κυρίως είσοδος χολ και η πόρτα για κάθε διαμέρισμα αυτό το κάνει πιο εύκολο να ενωθούν ως ένα διαμέρισμα ή να μένουν δύο ξεχωριστά διαμερίσματα εάν τα μέλη της οικογένεια επιθυμούν ιδιωτικότητα ή υπάρχουν φιλοξενούμενοι.

Συγκρότημα επιπλωμένων και πλήρως εξοπλισμένων κατοικιών στην Κάτω Κορακιάνα, Κέρκυρα, διατίθεται προς πώληση τμηματικά ανά όροφο υπάρχουν 2 όμοια κτίρια τα οποία διαθέτουν: 1 οροφοδιαμέρισμα €160.000 στον 2ο όροφο, 1 δυάρι & 1 τριάρι €135.000 στο ισόγειο και στον 1ο όροφο. Το ένα οροφοδιαμέρισμα από τα δύο, είναι ενοικιασμένο προς €450, ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να κρατήσει τον ενοικιαστή για μηνιαίο εισόδημα ή και να το διαπραγματευτεί ή ο ενοικιαστής θα αποχωρήσει.
Κάθε κτίριο αποτελείται από: Ισόγειο - 1 δυάρι & ένα τριάρι, 1ος όροφος - 1 δυάρι & ένα τριάρι & στον 2ο όροφο ένα οροφοδιαμέρισμα. Πιο συγκεκριμένα το τριάρι διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, μία μεγάλη κουζίνα μαζί με καθιστικό χώρο (όπου υπάρχει και ένα επιπλέον κρεβάτι), χολ και ένα αρκετά μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα. Τα τριάρια που βρίσκονται στον 1ο όροφο διαθέτουν δύο μεγάλα μπαλκόνια (ένα από κάθε πλευρά του κτιρίου). Το δυάρι διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο μία κουζίνα μαζί με καθιστικό χώρο (όπου υπάρχει και ένα επιπλέον κρεβάτι), χολ και ένα αρκετά μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα. Τα δυάρια διαθέτουν επίσης δύο μπαλόνια τα οποία βρίσκονται από την μία πλευρά του κτιρίου, ένα μπαλκόνι στην κουζίνα/καθιστικό και ένα μπαλκόνι στο υπνοδωμάτιο. Τα δυάρια και τα τριάρια που βρίσκονται στο ισόγειο διαθέτουν κήπο. Τα οροφοδιαμερίσματα διαθέτουν ένα μεγάλο ενιαίο σαλόνι, κουζίνα με τζάκι, χολ, 2 μπάνια (το ένα με ντουζιερα το άλλο πιο μεγάλο με μπανιέρα), 2 υπνοδωμάτια και 4 μπαλκόνια. Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα και διαθέτουν καλοριφέρ και μπόιλερ για ζεστό νερό.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932408588
Email: info@vickysstyle.com

Προστέθηκε 20/06/2020
Εμφανίσεις: 195