Τι παίζει Σήμερα

Στο Capri της Ιταλίας το 2ο Γυμνάσιο Κέρκυρας

Με τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου του Ανακάπρι Alessandro Scoppa ολοκληρώθηκε την 

Στο Capri της Ιταλίας το 2ο Γυμνάσιο Κέρκυρας

Παρασκευή 08 Νοεμβρίου η πρώτη συνάντηση των συμμετεχόντων σχολείων του διακρατικού προγράμματος MA(R)TH:Math, Music and Art will Keep You Smartστο Λύκειο Axel Munthe στο Capri της Ιταλίας η διάρκεια της οποίας ήταν από 04 έως και 08 Νοεμβρίου.

Το διετούς διάρκειας (2019-2021) Ευρωπαϊκό πρόγραμμα πολιτισμικών ανταλλαγών μαθητών και καθηγητών, στο οποίο συμμετέχει το 2ο Γυμνάσιο  Κέρκυρας μαζί με σχολεία από την Λιθουανία (συντονίστρια χώρα), την Τουρκία, την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και την Κροατία, επικεντρώνεται στη δημιουργική και διαθεματική αντιμετώπιση των μαθηματικών.

Στη διάρκεια της συνάντησης αυτής υλοποιήθηκε μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων διοργανωμένων από τους συμμετέχοντες καθηγητές και έκλεισε με την συμμετοχή μαθητών και καθηγητών στο μάθημα-παράσταση με μουσικά όργανα από ανακυκλωμένα υλικά του Kaos Music Lab.

 Οι καθηγήτριες του 2ου Γυμνάσιου κ.κ Νυμφοδώρα Βούλγαρη και Ελένη Μαρία Λαγού απευθύνουν ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Ιταλούς συναδέλφους για την εξαιρετική υποδοχή και ξενάγηση καθώς και τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες που τους πρόσφεραν οι μαθητές, οι σεφ και οι καθηγητές της κατεύθυνσης Οινο-Γαστρονομίας τουAxelMunthe.

Στις αρχές του ερχόμενου Φεβρουαρίου το 2ο Γυμνάσιο θα υποδεχτεί 2 καθηγητές και 4 μαθητές από κάθε μία από τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες.

Corfuland Live Webcams

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News