Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

H μεγαλύτερη Ημέρα Καριέρας Ξενοδοχείων Κέρκυρας στο Corfu Palace

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στην 1η Ημέρα Καριέρας Ξενοδοχειακού Κλάδου που συνδιοργάνωσε, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας (C.H.M.A.) και η innjobs.net, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ανάπτυξης, εκπαίδευσης και στελέχωσης προσωπικού και στελεχών ξενοδοχείων και εστίασης στην Ελλάδα. Η εκδήλωση διεξήχθη την την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχειο Corfu Palace και έγινε με την υποστήριξη Δήμου Κερκυραίων και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

H μεγαλύτερη Ημέρα Καριέρας Ξενοδοχείων Κέρκυρας στο Corfu Palace

Στο πρώτο Career Day για την ξενοδοχειακή βιομηχανία, που έγινε στην Κέρκυρα, εργαζόμενοι από όλο το νησί αλλά και εκτός νησιού είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν σε ένα ενιαίο και φιλόξενο χώρο, στελέχη και εκπροσώπους από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του νησιού και να υποβάλουν της αιτήσεις τους καθώς και να συζητήσουν ευκαιρίες εξέλιξης και συνεργασίας. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κος Π. Βαρούχας, ο Πρόεδρος τον Ξενοδόχων Κέρκυρας κ. Χ. Βούλγαρης και ο διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Κερκυρας κ. Δ. Μπακύρας και η πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος τμήματος τουρισμού του Ιονίου Παμεπιστημιου κα. Α. Πατέλη. Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη και επικοινωνία του Corfuland.gr.

 

H μεγαλύτερη Ημέρα Καριέρας Ξενοδοχείων Κέρκυρας στο Corfu Palace

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες : Εδώ

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News