2371.jpg

2371.jpg

2372.jpg

2372.jpg

171.jpg

171.jpg

169.jpg

169.jpg

571.jpg

571.jpg

Kukutsi

Εμφανίσεις: 8812
Όνομα
"Kukutsi Sushi Bar - Restaurant"
Τύπος
Εστιατόριο
Διεύθυνση
Κανόνι Κέρκυρα
Τηλ
+30 2661039004, 2661036540
E-mail
Find Us

Kukutsi

Μια αίσθηση Άπω - Ανατολής στην καρδιά της Κέρκυρας

To εστιατόριο Kukutsi Sushi Bar έκανε την εμφάνισή του στην Κερκυραϊκή γαστριμαργική αγορά το 2009. Η κουζίνα του Kukutsi Sushi Bar Restaurant ειδικεύεται αποκλειστικά στο Sushi.

Το εστιατόριο Kukutsi Sushi Bar στην Κέρκυρα βρίσκεται σε ένα μαγευτικό χώρο στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace με υπέροχη θέα στο Ποντικονήσι και τη Μονή Bλαχερνών όπου μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικές ιαπωνικές γεύσεις και πιάτα με τη φροντίδα του εξειδικευμένου μας sushiya (sushi chef).

Ο sushi master φιλετάρει και παρασκευάζει, σε ανοιχτή κουζίνα, τα ρολά (maki) και τα φιλέτα ψαριού (nigiri και sashimi) με την παραδοσιακή μέθοδο και με αυστηρή προϋπόθεση την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών.

Το sushi αντικατοπτρίζει την ιαπωνική αισθητική με απλές, καθαρές γραμμές, μινιμαλιστική φιλοσοφία και σεβασμό στη φύση. Παράλληλα με τη δημιουργία του εστιατορίου Kukutsi Sushi Bar , αναπτύχθηκαν οι υπηρεσίες take out και φυσικά, το catering κάθε είδους και μεγέθους εκδηλώσεων.

Το sushi δεν είναι μόνο απόλαυση και πειραματισμός σε νέες γεύσεις. Είναι ένας υγιεινός τρόπος διατροφής. Τα υλικά του είναι όλα θρεπτικά, φρεσκότατα και χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες: Ψάρια, Ρύζι, Φύκια, Αβοκάντο, Αγγούρι, Ginger, Wasabi, Soya Sauce.

Το Kukutsi Sushi Bar Restaurant διαθέτει είσοδο για τους πελάτες του ξενοδοχείου από την πίσω πλευρά, μέσα από μια υπέροχη διαδρομή ανάμεσα σε καταπράσινα δέντρα, και για τους επισκέπτες του νησιού της Κέρκυρας η είσοδος είναι από την πλατεία του Κανονιού της Κέρκυρας.

Για το καλύτερο sushi της Κέρκυρας, έχετε μια επιλογή!

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips