Τι παίζει Σήμερα

Πεζοπορία στη λίμνη Αντινιώτη, 20/10/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1069

jeventimage

Την Κυριακή 20 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη πεζοπορία του Συλλόγου στη Λίμνη Αντινιώτη.

Μήκος διαδρομής: ~6χλμ
Βαθμός δυσκολίας: 1
Ώρες πορείας: ~2,5
Υπεύθυνοι εξόρμησης: Ειρήνη Διαμάντη, Δήμητρα Μάμαλου

Η διαδρομή είναι κυκλική, ξεκινάμε από παραθαλάσσιο μονοπάτι μετά το στόμιο (μπούκα) της λιμνοθάλασσας Αντινιώτη στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα, φτάνουμε στην παραλία Γυαλισκάρι, από όπου ανεβαίνουμε σε μικρό υψωματάκι για να δούμε τη θέα από το παρατηρητήριο – φυλάκιο, επιστρέφουμε στην παραλία και συνεχίζουμε στο παραθαλάσσιο μονοπάτι μέχρι το επόμενο στόμιο της λίμνης. Από εκεί, επιστρέφουμε από το εσωτερικό μονοπάτι, κάνοντας στάση στην ιστορική Μονή της Αγίας Αικατερίνης. Στο τέλος της διαδρομής, θα επισκεφθούμε ξανά την παραλία Γυαλισκάρι για μπάνιο, και περίπου στις 14.30, θα επιστρέψουμε στην πόλη.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία, αντιανεμικό, νερό, σνακ, μαγιό, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:
Ραντεβού στις 09.00 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο). Η μετάβαση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθούν με μισθωμένο λεωφορείο. Η δεύτερη συνάντηση, για όσους μένουν βόρεια, είναι στις 10.00 στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα, στο στόμιο της λίμνης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για τα μέλη του συλλόγου 5 €/άτομο και για τα μη μέλη 7 €/άτομο.
Εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Τετάρτη και την Παρασκευή 19:00-21:00 - πληροφορίες στο τηλ. 6980944576 ΜΟΝΟ 19:00-21:00 τις ίδιες μέρες.
Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να κλείσουν θέση και τηλεφωνικά. Κλείσιμο θέσης μέσω μηνυμάτων δε γίνεται δεκτό.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία)

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News