6586.jpg

6586.jpg

6589.png

6589.png

6590.jpg

6590.jpg

6588.jpg

6588.jpg

6587.jpg

6587.jpg

Πίπιλας

Εμφανίσεις: 14055
Όνομα
"Πίπιλας"
Τύπος
Δεξιώσεις Γάμου, Χώρος συνεστίασης και εκδηλώσεων
Διεύθυνση
6ο χλμ Εθν. Παλαιοκαστρίτσας, Κοντόκαλι - Κέρκυρα
Περιοχή
6ο χλμ Εθν. Παλαιοκαστρίτσας, Κοντόκαλι
Τηλ
+302661091201
Κιν
+306948546075
E-mail
Find Us

Πίπιλας

Με μακροχρόνια εμπειρία, που ξεκινάει από το 1932, το μεράκι μας για το ποιοτικό ελληνικό και κερκυραϊκό φαγητό και οι ασύγκριτες υπηρεσίες εστίασης εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας αλλά και την άρτια φιλοξενία των σημαντικών τους στιγμών.
Σας περιμένουμε στην περιοχή Κοντόκαλι, λίγο έξω από την πόλη της Κέρκυρας, στο 6ο χλμ. της Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας, όντας έτοιμοι από…καιρό να σας υποδεχτούμε και να σας χορτάσουμε με τα εκλεκτά εδέσματά μας.

Εστιατόριο
Το εστιατόριο «Πίπιλας», με την 80ετή του πείρα στην παραδοσιακή ελληνική και, βεβαίως, κερκυραϊκή κουζίνα, δεσπόζει στις προτιμήσεις των ανθρώπων που δε κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά το καλό φαγητό. Η ποικιλία των πιάτων μας, η εγγυημένη ποιότητα των συστατικών των φαγητών μας και το άψογο σέρβις μας, υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς συνδαιτυμόνες μας. Κι όλα αυτά σας τα προσφέρουμε σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, με οικογενειακό περιβάλλον και, φυσικά, προσιτές τιμές. Το εστιατόριό μας λειτουργεί κάθε μέρα, από την περίοδο του Πάσχα μέχρι και το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου.

Εκδηλώσεις
Τόσο τότε όσο και για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου, η αίθουσά μας, χωρητικότητας 300 ατόμων, διατίθεται για δεξιώσεις, γάμους, βαφτίσια, ετήσιους χορούς συλλόγων και σωματείων, οργανωμένα γκρουπ και πενθήμερες σχολικές εκδρομές ενώ παράλληλα η ορχήστρα μας συνοδεύει με γνωστή παραδοσιακή και λαϊκή μουσική τις ξεχωριστές σας περιστάσεις. Η πολυετής και επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας αντίστοιχων εκδηλώσεων, μας έχει καταστήσει μία από τις δημοφιλέστερες σχετικές επιλογές στο νησί της Κέρκυρας.

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Palaiokastritsa Apartments

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips