Προσφορές

Κανένα γεγονός
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Κέντρο Λογοθεραπείας: Δωρεάν χορήγηση του Αθηνά Τέστ έως 31 Ιουλίου, αρχικής αξίας 60€

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1670

jeventimage

To Κέντρο Λογοθεραπείας & Ειδικών Θεραπειών Κωνστάντη Αναστασία, προσφέρει εντελώς δωρεάν την πλήρη χορήγηση του Αθηνά Τέστ, διάρκειας 2 ωρών μέχρι και το τέλος Iουλίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
 
Το Αθηνά Τεστ αποτελεί διαγνωστική μέθοδο που εντοπίζει με ακρίβεια τις δυσκολίες μάθησης. Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 5 έως με 9 ετών (δηλαδή νηπιαγωγείου, Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού), αλλά μπορεί να χορηγηθεί και σε μεγαλύτερα παιδιά. Σταθμίστηκε στο Ψυχομετρικό εργαστήριο του Τομέα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Το Αθηνά Τεστ αποτελείται από μία σειρά επιμέρους διαγνωστικών δοκιμασιών, οι οποίες αξιολογούν ένα ευρύ φάσμα κινητικών, αντιληπτικών, νοητικών και ψυχογλωσσικών διεργασιών. Οι δοκιμασίες αυτές ελέγχουν και αξιολογούν πλευρές της ανάπτυξης του παιδιού που θεωρούνται κρίσιμες για τη σχολική μάθηση και προσαρμογή.

 

Το τεστ χορηγείται μόνο από πιστοποιημένο σύμβουλο, ο οποίος παρέχει γραπτή αναλυτική έκθεση των αποτελεσμάτων.

 

Το Αθηνά Τεστ αποσκοπεί στην έγκαιρη διάγνωση. Μετά την αξιολόγηση και αφού κριθεί απαραίτητο, μπορεί να εφαρμοστεί εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης, προκειμένου να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν οι μαθησιακές δυσκολίες και να βοηθηθεί το παιδί στο σχολείο.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987247127, 2661043003

Κέντρο Λογοθεραπείας & Ειδικών Θεραπειών Κέρκυρα, Κωνστάντη Σπ. Αναστασία

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News