Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Πρόσκληση συμμετοχής στις «Κερκυραϊκές Απόκριες 2024»

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2601

jeventimage

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, προετοιμάζει τις «Κερκυραϊκές Απόκριες 2024» για την περίοδο 25 Φεβρουαρίου – 18 Μαρτίου 2024 και σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στις εκδηλώσεις και στα δρώμενα της χαράς και του γλεντιού.

Πολύπλευρη και δημιουργική η κερκυραϊκή μας παράδοση στην πόλη αλλά και στις κοινότητες της υπαίθρου, αποτελεί μοναδική πηγή ανάδειξης και διάδοσης  των ιδιαίτερων εθίμων μας. Η αποκριάτικη σάτιρα, παραμένει ζωντανή, επιβιώνει στο χρόνο και εμπλουτίζεται. Η μεταμφίεση, η παλλαϊκή συμμετοχή, η δημιουργική δράση για όλες τις ηλικίες, το τραγούδι, ο χορός συνθέτουν την Κέρκυρα του κεφιού.

Σε αυτήν  επομένως την εορταστική, αποκριάτικη Κέρκυρα σας καλεί ο Δήμος να συμβάλλετε και εφέτος δηλώνοντας τις κατά τόπους εκδηλώσεις σας (πόλη, κοινότητες) αλλά και τη συμμετοχή σας στις παρελάσεις των, 10η και 17η Μαρτίου 2024 στην πόλη, έως την 9η Φεβρουαρίου 2024.

Σημειώνουμε ότι στον προγραμματισμό συμπεριλαμβάνονται και οι δράσεις της Καθαράς Δευτέρας, όπου αυτές διοργανώνονται.

Παρακαλούμε ενημερώστε  σχετικά με την προτεινόμενη ημερομηνία, τον τόπο της εκδήλωσης και το περιεχόμενό της (σύντομη περιγραφή), καθώς και για τη συμμετοχή σας στις παρελάσεις αναφέροντας το θέμα και τον αριθμό συμμετεχόντων των ομάδων σας.

Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις με το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων από το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, καθώς και οδηγιών για τη διεξαγωγή τους.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News