Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Συναυλίες Πιάνου «Στιγμές και Στίγμα» στην Ιόνιο Ακαδημία, 29/11 & 01/12/2023

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1252

jeventimage

Μια μοναδική μουσική εμπειρία σε τρεις συναυλίες με τον εξαιρετικό πιανίστα Λάμπη Βασιλειάδη και δύο ταλαντούχους αποφοίτους, τον Ανδρέα Ξενόπουλο και την Εβίτα Μανιατοπούλου, προσφέρει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με το πιανιστικό διήμερο με τίτλο: "Στιγμές και Στίγμα".

Στις 29 Νοεμβρίου, ο καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου, Λάμπης Βασιλειάδης, θα παρουσιάσει ένα ρεσιτάλ πιάνου με έργα του Schumann, μια συναυλία πλούσια σε συναισθήματα και ερωτικό πάθος. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το μοναδικό στίγμα του καλλιτέχνη που έχει σηματοδοτήσει την πιανιστική εκπαίδευση του Ιονίου.

Στις 1 Δεκεμβρίου, οι δύο απόφοιτοι του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ανδρέας Ξενόπουλος και Εβίτα Μανιατοπούλου, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια συναυλία με έργα των Sibelius και Beethoven. Η συναυλία αποτελεί μια εορταστική στιγμή για τους αποφοίτους, που θα μοιραστούν το ταλέντο και την αγάπη τους για τη μουσική με το κοινό.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην Ιόνιο Ακαδημία στην Κέρκυρα, με ώρα έναρξης τις 19.30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να απολαύσουν στιγμές μουσικής με το ιδιαίτερο στίγμα του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία της μουσικής με τον Λάμπη Βασιλειάδη, τον Ανδρέα Ξενόπουλο και την Εβίτα Μανιατοπούλου σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από τις νότες και τα συναισθήματα.

Ιόνιος Ακαδημία

Καποδιστρίου 1, Κέρκυρα,
26610 - 87609

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News