Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Συναυλία Χορωδίας Covertura στο Περιστύλιο Ανακτόρων, 26/11/2023

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1862

jeventimage

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας θα φιλοξενήσει την Χορωδία Covertura την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 20:00  στο Στούντιο του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.

Είσοδος ελεύθερη

To φωνητικό σύνολο COVERTURA ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2018 στην Κέρκυρα από την καλλιτεχνική διευθύντρια και μαέστρο Δώρα Κολίτση. Η δημιουργία ενός τέτοιου συνόλου προέκυψε ως ανάγκη προσέγγισης ενός διαφορετικού και ποικίλου χορωδιακού ρεπερτορίου, αντλώντας το από την παράδοση, τα μιούζικαλ, την ποπ, ροκ ελληνική και ξένη μουσική.

Έχοντας ως αρχή τη μοναδικότητα της κάθε φωνής και του κάθε χαρακτήρα, ανάλογα χτίζεται και το κάθε μουσικό κομμάτι, προσαρμόζοντάς το στο ύφος και τον χαρακτήρα του συνόλου. Γι' αυτό και αυτό που χαρακτηρίζει την χορωδία είναι η ιδιαίτερη ενέργειά της που μπορεί και την μεταδίδει στο κοινό αφήνοντας ένα χαμόγελο.

Ως νέο φωνητικό σύνολο έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο 9ο Φεστιβάλ Χορωδιών της Κέρκυρας και έκτοτε συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα σημειώνοντας πλέον αρκετές εμφανίσεις και συνεργασίες με καλλιτέχνες του χορωδιακού χώρου εντός και εκτός του νησιού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διεύθυνση: Δώρα Κολίτση
Ηθοποιός: Μιχάλης Κουμαριανός
Πιάνο: Φίλιππος Μπουμπάρας
Βιολοντσέλο: Ανδρέας Βιδάλης
Κοντραμπάσο: Λίνα Δεληγιάννη
Ντραμς: Γιώργος Ράλλης

Παλαιά Ανάκτορα

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News