Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εθελοντική Αιμοδοσία, 04/10/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 82

jeventimage

Eθελοντική αιμοδοσία Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη.
 
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κ.Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά στα πλαίσια ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής αρωγής και συμπαράστασης και ανάδειξης της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, διοργανώνει Δράση Δρόμου Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Η δράση δρόμου εθελοντικής αιμοδοσίας έχει σκοπό να προσελκύσει νέους εθελοντές αιμοδότες, να ενισχύσει το αίσθημα της ατομικής-κοινωνικής ευθύνης και να αναδείξει την αιμοδοσία ως μια έμπρακτη πράξη υψίστης κοινωνικής αλληλεγγύης, ανιδιοτέλειας και αγάπης.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι φορείς: Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη», Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας και Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας) τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στην πανδημία covid 19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News