Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

5o Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Κέρκυρας, 19-25/09/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 630

jeventimage

Όταν ο Οδυσσέας αποβιβάζεται στην Κέρκυρα, τον καλωσορίζει και τον φροντίζει η Ναυσικά και στη συνέχεια τον οδηγούν στην αυλή του βασιλιά Αλκίνοου. Ο Όμηρος επέλεξε την Κέρκυρα ως καταφύγιο από όπου ο ήρωάς του αφηγείται το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του. Από εκείνη την πολύ πρώιμη λογοτεχνική συνάντηση, η Κέρκυρα υπήρξε μαγνήτης και παράδεισος για τους συγγραφείς.

 
Οι Διευθυντές του Φεστιβάλ Annabelle Louvros και Alex Preston είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν στο πέμπτο Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Κέρκυρας από τη Δευτέρα 19 έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

 
Μετά από δύο δύσκολα αλλά επιτυχημένα και αποφασιστικά χρόνια, δημιουργήσαμε ξανά ένα πρόγραμμα συναρπαστικών ομιλιών και εκδηλώσεων, σε πολιτιστικά σημαντικούς χώρους και όμορφα υπαίθρια περιβάλλοντα, τα οποία προβάλλουν τη διαχρονική γοητεία, χαρακτήρα και πολιτισμό του νησιού.

 
Η Κέρκυρα εμπνέει τις τέχνες σε όλες τις μορφές της και ζει από το ήθος της φιλοξενίας (φιλοξενίας). Τον Σεπτέμβριο, το νησί είναι μια ταραχή από αγριολούλουδα και ηλιοφάνεια και δεν μπορούμε να φανταστούμε ένα καλύτερο μέρος για να συναντηθούμε για να γιορτάσουμε τις τέχνες, να βοηθήσουμε να αποτινάξουμε τις θλίψεις μας, να υποστηρίξουμε την ομάδα κρίκετ του συγγραφέα XI, να εμπνευστούμε από συζητήσεις και να απολαύσουμε εξαιρετική παρέα στο ένα μαγεμένο νησί. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε εξαιρετικούς ομιλητές, συγγραφείς, συγγραφείς και στοχαστές, Έλληνες και Φιλέλληνες, και θα εξερευνήσουμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και θεμάτων.

 
Παρά την απώλεια του Νίκου το 2021, η Annabelle λέει: «Ήταν χωρίς δισταγμό που ο Alex και εγώ συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε το Φεστιβάλ και να το καλλιεργήσουμε και να το μεγαλώσουμε. Ο Νίκο δεν περίμενε τίποτα λιγότερο, ο σχεδιασμός του μου δίνει πραγματική χαρά και η συμπεριφορά του, η απεριόριστη αίσθηση διασκέδασης και τόλμης, ενθουσιώδης η υποστήριξη των άλλων και η επιθυμία να φέρει απλά καλούς ανθρώπους κοντά για να γιορτάσει τη συντροφιά, το κρίκετ και την Κέρκυρα. και θα επηρεάζει πάντα ό,τι κάνουμε ».
 

Όλες οι πληροφορίες και εισιτήρια: Εδώ

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News