Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Συναυλίες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής, 22-25/09/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 298

jeventimage

Τα εργαστήρια Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Εφαρμογών [ΕΡΗΜΕΕ] και Παραστατικών Περιβαλλόντων στις Τέχνες [PEARL] της σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου - με μεγάλη μας χαρά! - σας ανακοινώνουμε πως στις 22 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι “επετειακές” 20ες Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής!


Οι “Ημέρες” είναι η ετήσια συνάντηση του Ελληνικόυ Συνδέσμου Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής [ΕΣΣΗΜ] και περιλαμβάνουν πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών σε ένα "εορταστικό" σύστημα τρισδιάστατης ηχητικής προβολής που θα εγκατασταθεί ειδικά για το σκοπό αυτό στο αίθριο Χαλεπά, κτίριο Ασκληπιός στο Παλαιό Ψυχιατρείο της Κέρκυρας. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 22 και ολοκληρώνονται την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.


Στις Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής 2022 θα παρουσιαστούν συναυλίες με έργα ακουσματικής μουσικής, οπτικοακουστικά έργα και live electronics ελλήνων συνθετών, μελών του ΕΣΣΗΜ, ενώ έχουμε επιπλέον τη χαρά να φιλοξενούμε έναν από τους πρωτεργάτες της ηλεκτροακουστικής μουσικής στην Ελλάδα (… και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΙΠ που φέτος γιορτάζει και αυτό τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του!), τον Χάρη Ξανθουδάκη!
Το πρόγραμμα πλαισιώνουν συναυλίες - αφιερώματα στον “αδελφό” σύλλογο του Βελγίου [FeBeME] και στη Διεθνή Συνομοσπονδία Συλλόγων Ηλεκτροακουστικής Μουσικής [CIME-ICEM].


 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News