Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Παρουσίαση Βιβλίου «Η Αρχή της Μεσης Γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας», 23/06/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 135

jeventimage

Την  Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00μμ, θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλογου Κερκυρας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΚ, στον 1ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Κερκυρας, η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Πολύκαρπου Αδαμιδη με τίτλο «Η Αρχή της Μεσης Γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας».

 

Ο κ. Αδαμιδης είναι Νομικός με σπουδές, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστημιο Θεσαλλονικης και το Χαρβαρντ, έχει εργαστεί, στην Ελλάδα, σε Βαλκανικά Κράτη και στην Ε.Ε., έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος των Υπουργείων Υγείας, Εξωτερικων και Άμυνας, ενώ από το 2017 είναι αν. Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου, Προμηθειών και Διεθνών Σχέσεων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

 

Το θέμα είναι εξαιρετικά επίκαιρο, λόγω των κρίσιμων σχέσεων με την Τουρκία, ενώ της παρουσίασης θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και διάλογος, που μπορούν να αφορούν το δίκαιο της θάλασσας και τις βασικές Αρχές του, τις θαλάσσιες ζώνες και το δικαίωμα των νησιών σε αυτές, την νομολογία των διεθνών Δικαστηρίων (Χαγης & Αμβουργου), την Αρχή της Αναλογικότητας και της Νησιωτικοτητας κ.ο.κ. 

 

Το βιβλίο και τον συγγραφέα θα προλογίσει ο Προεδρος του ΔΣΚ κ. Γιαννης Κοντος. 

 

Καλούμε τους συναδέλφους - νομικούς, το Κερκυραϊκό κοινό και τα τοπικά ΜΜΕ να παραστούν και να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News