Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Έκθεση ζωγραφικής «Colours II» στο Δημοτικό Θέατρο, 14-28/06/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 327

jeventimage

JUTTA DΕPIS 

Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “COLOURS ΙΙ”

14 – 28 Ιουνίου 2022

στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας (φουαγιέ)

 

Η Jutta Depis, Ελληνίδα καλλιτέχνης γεννημένη στην Γερμανία, είναι μόνιμα εγκατεστημένη στην Κέρκυρα από το 1994. Η βαθύτερη ανάγκη της να εκφράζεται μέσα από τη ζωγραφική επιτυγχάνεται μέσω της προσεκτικά εστιασμένης επιλογής χρωμάτων, που μεταμορφώνει στη συνέχεια με μαεστρία σε αφηρημένες αποτυπώσεις έργων τέχνης, εμπνευσμένες από την δημιουργική της διάθεση, ερμηνεύοντας τον φυσικό της περίγυρο και προσωπικές της εμπειρίες. Μολονότι η Jutta πειραματίζεται συχνά με διάφορους τρόπους και τεχνικές ζωγραφικής, χρησιμοποιεί κατά κανόνα ακρυλικά χρώματα σε συνδυασμό με εργαλεία κουζίνας – οικοδομών, δημιουργώντας έτσι διάφορες υφές πάνω στον καμβά, που διευρύνουν τις έμφυτες τεχνικές της μίξης των χρωμάτων. Τα αφηρημένα και ιμπρεσιονιστικά της έργα είναι μια απίθανη έκρηξη ξεχωριστών χρωμάτων. Η ικανότητά της να διαλέγει και να αναμιγνύει χρώματα διακρίνεται σε κάθε της πίνακα. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις ενός λάτρη της τέχνης εύκολα αυτός θα συμπεράνει ότι η Jutta έχει μίαν εξαιρετικά σπάνια ικανότητα στη ανάμιξη των χρωμάτων, ανακαλώντας συναισθήματα με κάθε της ζωγραφικό έργο. 

 

Μετά την επιτυχία της 1ης έκθεσης της Jutta το καλοκαίρι 2021 στο νησί των Παξών, η συλλογή έργων της των  τελευταίων 3 χρόνων θα εκτεθεί φέτος στην Κέρκυρα στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου. 

Η έκθεση παρουσιάζει ζωγραφικά της έργα σε πολύ διαφορετικά στυλ, από ιμπρεσσιονιστικά σε αφηρημένα, που εκφράζουν το ταλέντο της να δημιουργεί και να συνθέτει χρωματισμούς μέσω διαφόρων τεχνικών και ανάμεικτων μέσων. Κάθε της έργο απεικονίζει το κύριο θέμα της έκθεσης, που απλά έχει τον τίτλο “Colours” - “Χρώματα”.

Εγκαίνια ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, στις 20.30 με παρουσίαση των έργων από την Jutta Depis, ζωντανή μουσική και καλωσόρισμα με κρασί και εκλεκτά εδέσματα.

JUTTA DEPIS ΑΡΤ

www.juttadepisart.com

Κινητό: +30 693 6899110

Instagram: @juttadepis_art

Facebook: @juttadepis.art

Δημοτικό Θέατρο

Θεοτόκη Γεωργίου 68 & Μαντζάρου, Κέρκυρα.
Θέατρο
2661033598
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News