Τι παίζει Σήμερα

Νο Time to Die @Σινέ Ορφεύς

Ώρα έναρξης: 00:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ελεύθερη Είσοδος στο Μουσείο Καποδίστρια, 24-26/09/2021

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 548

jeventimage

Ημέρα Μνήμης Ι. Καποδίστρια & Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Μουσείο Καποδίστρια 


Το Μουσείο Καποδίστρια τιμά την μνήμη του Α' Κυβερνήτη της Ελλάδας και λειτουργεί το τριήμερο:  Παρασκευή 24, Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου (από 10:00 έως 16:00) με Eλεύθερη Είσοδο.

Φέτος, το επετειακό έτος 2021, συμπληρώνονται 190 χρόνια από τον πρόωρο και βίαιο θάνατο του Α' Κυβερνήτη της Ελλάδας. Το Μουσείο Καποδίστρια τιμώντας τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια και γιορτάζοντας τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς θα λειτουργήσει με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, από Παρασκευή 24 έως Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 16:00. Ισχύουν μέτρα προστασίας κατά του COVID-19, για όλους τους επισκέπτες*.


Στο πλαίσιο των πανηγυρικών εορτασμών της εθνικής απελευθέρωσης, η Ελλάδα αφιερώνει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς στη φυσιογνωμία και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια. Το Μουσείο Καποδίστρια σας προσκαλεί το τριήμερο αυτό να γνωρίσετε την προσωπικότητα του θεμελιωτή της νεότερης Ελλάδας, μέσα από την μόνιμη έκθεση του μοναδικού μουσείου αφιερωμένου στη ζωή, το έργο και την παρακαταθήκη του Ιωάννη Καποδίστρια.

 
Για την περιήγηση στη μόνιμη έκθεση προσφέρεται σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν ψηφιακή εφαρμογή ακουστικής ξενάγησης για κινητά τηλέφωνα και παιχνίδι ανακάλυψης για τα παιδιά.

Το Καφέ του Μουσείου στον Κήπο είναι ανοικτό για το κοινό, τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News