Τι παίζει Σήμερα

Turn on the Sound @ Stavento, 23/06/2021

Ώρα έναρξης: 19:00

Διεθνής Online Ημερίδα «Πολιτιστικός Τουρισμός: Προοπτικές και Προκλήσεις», 11/06/2021

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 135

jeventimage

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεθνής Online Ημερίδα «Πολιτιστικός Τουρισμός: Προοπτικές και Προκλήσεις»

Μια διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Πολιτιστικός Τουρισμός: Προοπτικές και Προκλήσεις» διοργανώνεται στις 11 Ιουνίου (11:00- 14:00) στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ CULTVET (www.cultvet.eu) με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Το πρόγραμμα CULTVET ανέπτυξε ένα διακρατικό πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης πάνω στον Πολιτιστικό Τουρισμό ώστε να καταρτίσει εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα.

Στην ημερίδα, θα ανακοινωθούν και θα αναλυθούν τα αποτελέσματα του προγράμματος και θέματα σχετικά με τον βιώσιμο πολιτιστικό τουρισμό, την ψηφιακή διάσταση του πολιτιστικού τουρισμού, τις επιπτώσεις της πανδημίας τα φεστιβάλ και τις πολιτιστικές διαδρομές. Θα συμμετάσχει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικού Τουρισμού και πολιτιστικοί φορείς από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και την Ισπανία.

Πληροφορίες υπάρχουν ακόμα στην σελίδα του event στο facebook. https://www.facebook.com/events/482232206349690?ref=newsfeed

H συμμετοχή στην ημερίδα είναι εντελώς δωρεάν αλλά απαιτείται προ-εγγραφή στην ακόλουθη διεύθυνση. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3LIwPPB1dAFYsoskjeK4zO7LRsXFG901_zZmbm0YvjQOjBw/viewform

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι τα Αγγλικά και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News