Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Rapid Tests στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, 20-21/04/2021

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 287

jeventimage

Διενέργεια Rapid Tests στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας

  

Ø  Σε μια ακόμα δράση διενέργειας rapid test προχωρά, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Τρίτη 20 Απριλίου 2021

 

Ø  Στην έδρα της Π.Ε. Κέρκυρας, στο κτίριο της Παλιάς Νομαρχίας (ισόγειο), από τις 10:00 έως τις 14:00, απλά με ταυτότητα και ΑΜΚΑ

  

Σε μια ακόμα δράση πρόληψης από τον Covid19 προβαίνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες των Ιονίων Νήσων.

 

Σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, από τις 10:00 το πρωί έως και τις 14:00 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid19 στο ισόγειο του κτιρίου της Π.Ε. Κέρκυρας (Παλιά Νομαρχία, οδός Σαμάρα 13).

 

Τα δωρεάν rapid tests αφορούν τόσο τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όσο και όλους τους πολίτες και δεν απαιτείται ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν και να υποβληθούν στον δειγματοληπτικό έλεγχο έχοντας απλώς μαζί τους την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους.

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News