Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ομιλία «Η Μάχη των Οχυρών-Ρούπελ-Παληουριώνες», 11/04/2021

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 298

jeventimage

Το τοπικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος Κέρκυρας προσκαλεί τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους σε διαδικτυακή εκδήλωση μέσω Συνδέσμου ΖΟΟΜ που ταυτόχρονα θα προβάλλεται ζωντανά στην Σελίδα του στο Facebook στην Σελίδα: ΕΑΑΣ/Παράρτημα Κέρκυρας ( https://www.facebook.com/ΕΑΑΣΠαράρτημα-Κέρκυρας-102585621906181) στον σύνδεσμο εκδήλωσης που ακολουθεί :

https://www.facebook.com/events/730737927807651/ την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 από ώρες 1830 και μέχρι 2000, με αφορμή την επέτειο των 80 ετών από την Μάχη των Οχυρών του 1941. Τίτλος της Εκπομπής-Συζήτησης είναι :

«Η Μάχη των Οχυρών-Ρούπελ-Παληουριώνες».

Ομιλητής στην Εκδήλωση θα είναι ο απόστρατος Ανώτερος Αξιωματικός και Συγγραφέας ιστορικός ερευνητής των Μαχών των Οχυρών κ. Ηλίας Κοτρίδης. Την παρουσίαση χρήσιμων στοιχείων της Μάχης των Οχυρών με έμφαση όσων διαδραματίσθηκαν πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της στενωπού του Ρούπελ θα ακολουθήσει συζήτηση του εισηγητή με δύο νέους που θα υποβάλλουν επιτόπου τις απορίες τους. Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια ιστορικής ανάδειξης κι ενημέρωσης της Κερκυραϊκής κοινωνίας για σημαντικά γεγονότα στρατιωτικής σημασίας, στο πλαίσιο απόδοσης τιμής και μνήμης στην ανάμνηση τους καθώς και των θυσιών Ελλήνων, που υπερασπίσθηκαν την πατρίδα μας

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News