Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Προβολή Online Γ' Μέρος «Η Κέρκυρα των χρωμάτων και της ενέργειας»

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 650

jeventimage

Η ζωή αλλιώς | Η Κέρκυρα των χρωμάτων και της ενέργειας (Γ’ Μέρος)

Μπορεί στην Κέρκυρα, όταν βρέχει να ξεχνάει να σταματήσει, αλλά λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων το νησί έχει μια μοναδική φυσική ομορφιά.
Οι πλαγιές της πλημμυρίζουν από πεύκα, κυπαρίσσια και ευκάλυπτους, που κυλάνε προς τα καταγάλανα νερά.
Βρεθήκαμε στην Παλαιοκαστρίτσα, στις σπηλιές της, στον βυθό της, στο μοναστήρι της, στο πράσινο και στο κρυστάλλινο μπλε της, σε χρώματα και αισθήσεις που σε καλούν σαν τις σειρήνες του Οδυσσέα. Με τον Σπύρο, αφού αναδύθηκε από τα διαυγή νερά, μιλήσαμε για τη ζωή του στη θάλασσα και τις καταδύσεις στο νησί. Μετά τη θάλασσα χαθήκαμε μέσα στα αμέτρητα πανέμορφα παραδοσιακά κερκυραϊκά χωριά που αγκαλιάζονται από τα δέντρα και έχουν θέα στο απέραντο. Σε ένα από αυτό, στο πεντάμορφο Χλωμό μας περίμενε η Χαρά σε ένα θεϊκό μπαλκόνι, για να μας πει για τη δική της ευτυχισμένη Ζωή Αλλιώς σε ένα τόσο δα χωριουδάκι. Αλλά και για να μας πάει στην κυρία Αγάπη, που τα λόγια και το βλέμμα της στάζουν μέλι.
Στη χρυσαφένια παραλία του Χαλικούνα γνωρίσαμε μια Αμαζόνα που μας πήρε την ανάσα! Την πανέμορφη Δέσποινα που γητεύει τα άλογα κι αυτά ως αντάλλαγμα της μαθαίνουν καλοσύνη, ευγένεια, σεβασμό και της φτιάχνουν τη χαρά!
Ήταν όμως η Σόφι Αντρέ που μας ανέλυσε την τεχνική “μια στο καρφί και μια στο πέταλο!” Μιλήσαμε για την ενέργεια της Κέρκυρας, για τη ζωή, για τον έρωτα, για τον κόσμο όλο, για την ευτυχία, τη συμπαντική ενέργεια και βεβαίως για τη γιόγκα. Άνθρωποι λουσμένοι από χρώματα, ήχους και εικόνες που κάνουν τη Ζωή στην Κέρκυρα να είναι αλλιώς.

Aρχισυνταξία: Ίνα Ταράντου
Δημοσιογραφική έρευνα και επιμέλεια: Στελίνα Γκαβανοπούλου, Μαρία Παμπουκίδη
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Φελάνης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νικόλας Καρανικόλας
Ηχοληψία: Φίλιππος Μάνεσης
Παραγωγή: Μαρία Σχοινοχωρίτου

Παρουσίαση: Ίνα Ταράντου

Κάντε Κλικ Εδώ

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News