Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Blod.gr: Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Διαλέξεων με ελεύθερη πρόσβαση

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 721

jeventimage

Το Blod.gr του Ιδρύματος Μποδοσάκη «μπαίνει» στο σπίτι: μια μοναδική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη διαλέξεων με ελεύθερη πρόσβαση

Ανάμεσα στους 6000 ομιλητές του BLOD, μπορείτε να συναντήσετε και να ακούσετε σημαντικούς Έλληνες από το χώρο της επιστήμης, της τέχνης και των ιδεών.

 

Αυτή την περίοδο που μένουμε σπίτι, oι τέχνες, η φιλοσοφία, η ιστορία, οι νευροεπιστήμες, η αρχιτεκτονική και 32 ακόμα θεματικές μπορούν να έρθουν κοντά μας με μία επίσκεψη στο www.blod.gr . Το BLOD (Bodossaki Lectures on Demand) του Ιδρύματος Μποδοσάκη βιντεοσκοπεί και φιλοξενεί επιλεγμένες διαλέξεις από όλο το φάσμα της επιστημονικής και πνευματικής ζωής της Ελλάδας, σε μια μοναδική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με ελεύθερη πρόσβαση που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο.

 

Eπιλέξτε μεταξύ 37 θεματικών κατηγοριών, 5000 θεμάτων και σχεδόν 6000 ομιλητών και χαρίστε στον εαυτό σας ποιοτικό χρόνο στο σπίτι με νέες ιδέες και γνώσεις από σημαντικούς ομιλητές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο των διαλέξεων μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας, από το tablet ή από το κινητό σας τηλέφωνο  οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας βολεύει το καθημερινό σας πρόγραμμα και να νιώσετε ότι ήσασταν παρόντες στην αντίστοιχη εκδήλωση.Ανάμεσα στους 6000 ομιλητές του BLOD, μπορείτε να συναντήσετε και να ακούσετε σημαντικούς  Έλληνες από το χώρο της επιστήμης, της τέχνης και των ιδεών, όπως – για να αναφέρουμε κάποιους ενδεικτικά – τον βραβευμένο καθηγητή του ΜΙΤ  Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, την διακεκριμένη καθηγήτρια Ιστορίας Μαρία Ευθυμίου, τον διεθνή βιολονίστα και μαέστρο Λεωνίδα Καβάκο, τον αρχιτέκτονα και ακαδημαϊκό Μανόλη Κορρέ, τον διάσημο αστροφυσικό Σταμάτη Κριμιζή,  τον κορυφαίο θεωρητικό φυσικό Δημήτρη Νανόπουλο, καθώς και τις αγαπημένες  Κική Δημουλά και Άλκη Ζέη που έφυγαν πρόσφατα. Ακόμα στο BLOD μπορείτε να γνωρίσετε μέσα από την εικόνα και το λόγο τους, μεγάλες διεθνείς προσωπικότητες όπως είναι οι νομπελίστες James Cronin, David Gross και Orhan Pamuk , οι διάσημοι συγγραφείς Antonio Tabucchi, Pascal Bruckner,  Paul Auster, Andrés Neuman και Victoria Hislop, οι φιλόσοφοι Étienne Balibar και Alain Badiou, ο σκηνοθέτης  Peter Stein,  η εικαστικός Marina Abramović, κ.ά. Περιηγηθείτε ενώ μένετε σπίτι και επιλέξτε ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας σε έναν μοναδικό «κόμβο» πνευματικού διαλόγου, ανοιχτό σε κάθε χρήστη του διαδικτύου που επιθυμεί να διευρύνει τους γνωστικούς του ορίζοντες.

 

Κάντε Κλικ εδώ: https://www.blod.gr/categories/

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News