Τι παίζει Σήμερα

«Το χαμόγελο της Τζοκόντας» με τη Μαρία Φαραντούρη στο Μον Ρεπό, 29/07/2019

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2653

jeventimage

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από το θάνατο του δημοφιλούς συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο θέατρο του Μον Ρεπό, το εκπληκτικό έργο του «Το χαμόγελο της Τζοκόντας».


Το Τοπικό Τμήμα Chapter HJ-34 Corcyra της ομογενειακής οργάνωσης AHEPA συνεργάζεται εκ νέου με το Ωδείο Κέρκυρας, ένα ιστορικό ίδρυμα του νησιού της Κέρκυρας. Η AHEPA ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1922 και προσφέρει διαχρονικά τεράστιο έργο στον ελληνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το έργο «Το χαμόγελο της Τζοκόντας» είναι το πρώτο έργο Έλληνα συνθέτη που ηχογραφήθηκε σε στούντιο στη Νέα Υόρκη. Η ατμοσφαιρικότητά του σε συνδυασμό με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Μον Ρεπό εγγυώνται μια βραδιά μοναδική.


Την παράσταση θα διευθύνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Κέρκυρας κ. Κίμωνας Χυτήρης, με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου. Ανάμεσα στους σχεδόν 40 μουσικούς της ορχήστρας θα είναι ο Κερκυραίος και επί σειρά ετών συνεργάτης του Μάνου Χατζιδάκι κ. Σωκράτης Άνθης. Η ερμηνεύτρια κ. Μαρία Φαραντούρη θα συνοδεύεται από τον εξαιρετικό πιανίστα κ. Τάκη Φαραζή.


Η προπώληση των εισιτηρίων κόστους 15 ευρώ, αρχίζει την Τρίτη 16 Ιουλίου, με σημεία πώλησης τα εξής «Corfuland Shop» Αλ. Κοέν 2, «Speedex» Κουλίνες, «Κορνίζα» Πλατεία Γιωργάκη, Ωδείο Κέρκυρας Καλοσγούρου 8. 

 

Με την υποστήριξη του

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Palaiokastritsa Apartments

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News