Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητείται πωλητής/τρια από το Shoegallery
- Ζητείται γραμματέας διοίκησης/personal assistant από την εταιρεία Roula Rouva Real Estate Agency
- Πωλείται οικόπεδο εντός οικισμού
- Ζητείται σερβιτόρα από ιταλικό εστιατόριο στο Κοντόκαλι
- Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Goudelis Apartments
- Πωλείται επαγγελματικός χώρος
- Ζητείται υπάλληλος αποθήκης στο Γαστούρι
- Ζητούνται καμαριέρες/καθαρίστριες από ενοικιαζόμενα δωμάτια
- Ζητείται τεχνολόγος τροφίμων από την εταιρεία Ιχθυοκαλλιέργειες Κέρκυρας Α.Ε
- Ζητείται προσωπικό από το Spyros Bar Restaurant στον Κοντογιαλό
Τι παίζει Σήμερα
Έκθεση Κολάζ Σπύρου Αλαμάνου στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη, Εγκαίνια 30/11/2022 |
|||||
|
|||||
|
|||||
Εγκαίνια Έκθεσης Κολάζ Σπύρου Αλαμάνου
Η Κερκυραϊκή Πινακοθήκη έχει τη χαρά να ολοκληρώνει τον κύκλο των Περιοδικών Εκθέσεων του 2022 με τα εγκαίνια της έκθεσης κολάζ του αείμνηστου Σπύρου Αλαμάνου (1947-2011), με τίτλο «Τα τοπία της καρδιάς μου», την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων της Πινακοθήκης.
Τα «τοπία της καρδιάς μου» είναι ένα μονοπάτι σκέψης και εσωτερικής αναζήτησης που οδηγεί στην ψυχή του καλλιτέχνη. Ο Σπύρος Αλαμάνος αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό στο συναισθηματικό, πνευματικό και ηθικό του κόσμο για τους συνοδοιπόρους του, όσους επιλέγουν να διασχίσουν πλάι του αυτό το μονοπάτι. Συνειδητό και ασυνείδητο, όνειρα και βιώματα, ανθρώπινο και θεϊκό, μια σειρά αλληλουχιών δεσπόζουν στο εικαστικό του έργο.
Τα κολάζ του Σπύρου Αλαμάνου είναι βασισμένα σε μορφές της αναγεννησιακής ζωγραφικής και αρχετυπικών συμβόλων. Χρησιμοποιείται ένα πρωτογενές υλικό που αποτυπώνει επακριβώς την αισθητική έκφραση του καλλιτέχνη μέσω της σύνθεσης. Επιλέγει με σύνεση κάθε μικρό και μεγάλο στοιχείο του έργου του δημιουργώντας μια κοινή ατμόσφαιρα ανάμεσα στα έργα της σειράς αποτυπώνοντας στο χαρτί την ιδιαίτερή του ταυτότητα.
Διάρκεια έκθεσης: 30/11/2022-13/01/2023
Κερκυραϊκή Πινακοθήκη, Ιωάννου Θεοτόκη 77, 49132 Κέρκυρα
|
|||||