Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ακυρώνεται η συναυλία Νίκου Οικονομόπουλου στο Παλαιό Φρούριο

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2410

jeventimage

Ακυρώνεται η παρακάτω συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου με τη Φιλαρμονική Σκριπερού λόγω μη έγκρισης από την Αρχαιολογία Κέρκυρας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αντίτιμο των εισιτήριων θα επιστραφούν από τα φυσικά σημεία που τα έχει προμηθευτεί το κοινό ή να επικοινωνήσουν με τις ιστοσελίδες που έχουν κάνει αγορές για τον τρόπο επιστροφής.

 

Oι πληροφορίες της συναυλίας:

 

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του συναυλίας, ο Νίκος Οικονομόπουλος επισκέπτεται την Κέρκυρα την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, για μία μοναδική συναυλία στο Παλαιό Φρούριο.

 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος η απόλυτη φωνή της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής!

«Για κάποιο λόγο» είναι ο Νο.1 ερμηνευτής της γενιάς του... Και αυτός ο λόγος δεν είναι άλλος από τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες και τις τεράστιες επιτυχίες του, που σιγοτραγουδούν άνθρωποι κάθε ηλικίας και κάθε φύλλου.

Για πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα του ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται κοντά μας με συναυλίες σταθμούς που θα είναι ένα μουσικό υπερθέαμα ήχου και εικόνας!

 

Αυτό που έχει ετοιμάσει για εσάς δεν έχει προηγούμενο!

Μια υπερπαραγωγή που στηρίζεται σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ένα άκρως εντυπωσιακό stage, μια πολύ μεγάλη ορχήστρα θα συνοδέψει τις αξέχαστες επιτυχίες του σε ένα θέαμα που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στη χώρα μας.

Μια περιοδεία πραγματικά ιστορική για τον Νίκο Οικονομόπουλο, καθώς είναι η πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα του που θα μοιραστεί με το κοινό του σε όλη την Ελλάδα τα τραγούδια του με ένα τρόπο που θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την Απόλυτη Φωνή της ελληνικής μουσικής σκηνής σε μια περιοδεία που θα θυμάστε για χρόνια!

 

 

Γενική είσοδος 20 ευρώ

Εισιτήρια https://www.ticketbox.gr/ekdilosi/nikos-oikonomopoylos-summer-tour-2022-kerkyra/

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News