Επαγγελματικός Οδηγός Κέρκυρας

ΤΕΧΝαλ

Τύπος: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ (P.V.C. / ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
Διεύθυνση: ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ
Περιοχή: ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ
Κινητό: 6979643326
Υπεύθυνος: ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Phone: 2661054920
Fax: 2661054920

Ασχολούμαστε με την κατασκευή και τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και P.V.C. απ’το 2003. Η πολυετής πείρα και εξειδίκευσή μας στο χώρο, καθιστά το έργο μας συνώνυμο της ποιότητας.

Η φροντίδα μας για συνεχή ενημέρωση στις εξελίξεις του αλουμινίου και του P.V.C., μας καθιστά ικανούς να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των πελατών μας.

Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριό μας, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία διέλασης αλουμινίου και P.V.C. Γερμανίας καθώς και με τις καλύτερες εταιρίες εξαρτημάτων, προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα προϊόντων.

Τα συστήματα αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων P.V.C. που σας προτείνουμε είναι πιστοποιημένα σε Διεθνή Ινστιτούτα Δοκιμών παγκοσμίου κύρους (π.χ. IFT ROSENHEIM - ΓΕΡΜΑΝΙΑ, GIORDANO-ΙΤΑΛΙΑ κ.α.).

Τα κουφώματά μας φέρουν το ειδικό σήμα πιστοποίησης CE.

Τα ενεργειακά κουφώματα είναι επιλογές ζωής, χωρίς ουσιαστικό κόστος συντήρησης, πλήρως ανακυκλώσιμα, εξοικονομούν ενέργεια, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Υποστηρίζουμε το αντικείμενό μας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, προσφέροντας πολλές κατασκευαστικές λύσεις, απ’ τις πιο απλές έως τις πλέον σύνθετες, γρήγορη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ προϊόντων.

Το 2010, μετά απο σεμινάρια και ελέγχους,  η ΤΕΧΝαλ  πιστοποιήθηκε κατά CE για τα προϊόντα της (στην οδηγία δομικών υλικών 89 / 106 / ΕΟΚ ).


Μελετώντας το χώρο σας, θα σας προτείνουμε τα κουφώματα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ: www.nrgtechnal.gr