Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Καλοκαίρι 2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 1733

jeventimage

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

ΘΕΜΑ:ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΉΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ανεμόμυλου σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας, διοργανώνει διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις αρχές Σεπτεμβρίου 2022.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι διαγωνισμοί του 2020 και 2021 με θέματα την ανάδειξη του προαστίου του Ανεμομύλου και Γραμμές/Lines!,το θέμα του Καλοκαιριού 2022,είναι μια θεματική επιστροφή στην Πόληκαι το Νησί μας  και έχει τίτλο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Με το πέρασμα των πολιτισμών από το νησί,υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από αρχιτεκτονικά στοιχείων,φανερά , λιγότερο φανερά και κρυμμένα.Ο σκοπός του φετινού διαγωνισμού είναι να αναδείξουμε μερικά από αυτά.Το θέμα έχει επιλεγεί έτσι ώστε να μη παρασυρθούμε από τα γνωστά μας αξιοθέατα αλλά να πάμε και πιο πέρα!

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με συμπλήρωση ειδικής φόρμας που θα μπορείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά  στέλνοντας email στη διεύθυνση: vpandis@yahoo.com και να την επιστρέφετε συμπληρωμένη. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε   την αίτηση  από το Γραφείο (ιατρείο) του κ.Βασίλη Πανδή, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10 και ώρες 9-2.(τηλ 6944520720).Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να προσκομίσει μέχρι 10 (δέκα) φωτογραφίες.Καταληκτική ημερομηνία είναι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου  2022.Γίνονται δεκτές  οι φωτογραφίες με κινητό τηλέφωνο οι οποίες  πρέπει να είναι σε μορφή full jpeg , χωρίς επεξεργασία.Να σημειώσουμε ότι τα κινητά τηλέφωνα έχουν επιλογή για την ποιότητα εικόνας και επιλέγουμε την υψηλή!(ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ,ΥΨΗΛΗ). Οι   φωτογραφίες από κάμερα να είναι κατά προτίμηση  σε μορφή Raw και σε περίπτωση που η φωτογραφική μηχανή δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο format,θα δοθεί σε jpeg .Εχει οριστεί  τριμελής κριτική επιτροπή η οποία θα επιλέξει τις 20 καλύτερες και θα τις προετοιμάσει για εκτύπωση.Οι φωτογραφίες μπορούν να αποστέλλονται με email στις διευθύνσεις:ultradoc61@gmail.com , arisphoto@mac.com και corfutimes@gmail.com. Εναλλακτικά θα παραλαμβάνονται σε στικάκι ή κάρτα μνήμης το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρες 6-8 μμ, στο Φλαγγίνειο Πολιτιστικό Κεντρο ,(Παραλιακή Λεωφόρος Δημοκρατίας,Ανεμόμυλος). Θα επιλεγούν οι 20 καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκτεθούν και θα βραβευτούν οι 3 πρώτες. Επίσης θα δοθούν έπαινοι.

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News