Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 08:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Εγγραφές στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας 2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 4386

jeventimage

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα δια βίου μάθησης που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας με έδρα το 6ο Γυμνάσιο.

 

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων , το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες, ανεξαρτήτως χώρας, καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ή του διαβατηρίου, ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

 

Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapidtest ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας για θέματα δια βίου μάθησης Ανδρέας Χατζηανδρέου, αναφέρθηκε στον τρόπο κατάθεσης της αίτησης συμμετοχής στα προγράμματα τα οποία αφορούν την επεξεργασία κειμένου και λειτουργία του διαδικτύου, τις ξένες γλώσσες για εργαζόμενους στον τουρισμό, θεματικός αθλητικός τουρισμός,  διαχείριση του εργασιακού άγχους, νέες εναλλακτικές καλλιέργειες, ανακύκλωση και κομποστοποίηση.

Οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά ή στα γραφεία του Δήμου στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου από την πλευρά του Γυμναστηρίου.

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου

Τηλ. :2661045923

Ταχ. Διεύθυνση: Σταματίου Δεσύλλα 6

Email: kentrokoinotitas@corfu.gov.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Κάντε κλικ Εδώ για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα, ώρες και αιτήσεις

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News