Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Συνέδριο Κορυφής AI-NURECC Plus, 13/06/2023

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 629

jeventimage

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γιώργος Π. Χονδρογιάννης και ο Πρόεδρος του Forum των Εμπορικών Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου (AIC Forum) Joze Tomas σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στα δύο συνέδρια του AIC Forum που θα πραγματοποιηθούν στην Κέρκυρα στις 13 και 14 Ιουνίου.
 
Το Συνέδριο Κορυφής AI-NURECC Plus με θέμα «Μετάβαση από τον COVID -19 σε μια Νέα Εποχή για Βιώσιμο Τουρισμό στην περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου» θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου στο στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace από τις 9:30 π.μ μέχρι τις 17:00 μμ.
 
Μετά την πανδημία SARS-CoV-2, η παγκόσμια οικονομία έχει αντιμετωπίσει πολλές νέες προκλήσεις: η οικονομική, η υγειονομική και η κοινωνιολογική κρίση έχει επιφέρει μια επιβράδυνση στον τομέα του τουρισμού και των μεταφορών η οποία αντιπροσωπεύει το 10% του παγκόσμιου ΑΕΠ, οδηγώντας έτσι τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να αναζητήσουν λύσεις. Ωστόσο, η πανδημία έχει παρουσιάσει και ευκαιρίες ανανέωσης του τουριστικού κλάδου.
Σε αυτή την εκδήλωση ανώτατοι εκπρόσωποι του κλάδου θα αναλύσουν τον τομέα του τουρισμού και των μεταφορών μετά τον Covid-19 και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν στην Στρατηγική για την Αδριατική και την περιοχή Ιονίων Νήσων (EUSAIR) και στο μείζον θέμα της κρουαζιέρας.
Παρακαλούμε να εγγραφείτε για την συμμετοχή σας στο Συνέδριο με θέμα «Μετάβαση από τον COVID -19 σε μια Νέα Εποχή για Βιώσιμο Τουρισμό στην περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου» χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής έως τις 09/06/2023.
Το τελικό Συνέδριο του έργου CenTOUR (project COSME) με θέμα ‘Κυκλική Οικονομία στον Τουρισμό’ θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Ariti Grand Hotel Corfu από τις 9:30 π.μ μέχρι τις 13:30μμ.
Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) και ειδικά αυτές του τουριστικού τομέα έρχονται σταδιακά αντιμέτωπες με τις προκλήσεις της μετάβασης από ένα γραμμικό σε ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας. Το CEnTOUR στοχεύει στη στήριξη των ΜμΕ για την ανάπτυξη και υλοποίηση κυκλικών επιχειρήσεων (όσον αφορά μεταφορά γνώσεων, δεξιότητες, καινοτομία, πιστοποιήσεις) σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που στοχεύει στην τοπική ανάπτυξη.
Παρακαλούμε να εγγραφείτε για την συμμετοχή σας στο Συνέδριο με θέμα ‘Κυκλική Οικονομία στον Τουρισμό’ χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής έως τις 09/06/2023.
Μαζί με την παρούσα πρόσκληση αποστέλλονται επίσης συνημμένα τα σχέδια ημερήσιας διάταξης των Συνεδρίων. Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν και σε streaming.
Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Γραμματεία του Forum AIC είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες (Επιμελητήριο Κέρκυρας τηλ. 2661039813 email: info@corfucci.gr – Γραμματεία AIC email: segreteria.forum@marche.camcom.it).
 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News