Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ειδικότητα «Υπάλληλος Υποδοχής Πελατών Ξενοδοχείου», Εγγραφές έως 26/10/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 2212

jeventimage

Aπό την Διεύθυνση της ΕΠΑ.Σ. και Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Κέρκυρας της Δ.ΥΠ.Α. (τέως Ο.Α.Ε.Δ.) υπενθυμίζεται σε κάθε ενδιαφερόμενο η συνέχεια των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής μαθητών στην ειδικότητα Υπάλληλος Υποδοχής Πελατών Ξενοδοχείου έως  26.10.2022 στις 23.59.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι/ες είναι ηλικίας 18 ετών και άνω, κάτοχοι Απολυτηρίου Γυμνασίου ή άλλου ισότιμου ή ανώτερου τίτλου σπουδών.

Για την ειδικότητα "Υπάλληλος Υποδοχής Πελατών Ξενοδοχείου", είναι απαραίτητη η καλή γνώση ξένης γλώσσας (αγγλικά ή γαλλικά ή γερμανικά).

 

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε πειραματική επαγγελματική σχολή της ΔΥΠΑ

 

Οι Πειραματικές ΕΠΑΣ λειτουργούν σε 7 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κρήτη, Μυτιλήνη, Πάτρα και Ρόδο) και εφαρμόζουν το δυικό σύστημα εκπαίδευσης που συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση με τη Μαθητεία (μάθηση σε εργασιακό χώρο με αμοιβή και ασφάλιση) σε επιχειρήσεις. Το θεωρητικό μέρος υλοποιείται  στις Σχολές από τον Νοέμβριο  έως και τον Απρίλιο, ενώ η Μαθητεία στις επιχειρήσεις θα πραγματοποιείται από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. Η αμοιβή των μαθητών και μαθητριών αντιστοιχεί σε 25,27 ευρώ για κάθε ημέρα μαθητείας σε εργασιακό χώρο, η οποία διαρκεί συνολικά 12 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της σχολής ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Δ.ΥΠ.Α. Κέρκυρας 3οχλμ Εθνικής Λευκίμμης (Κανάλια) 49100, Κέρκυρα Τηλ. 26610-39250 e-mail: epas.kerkira@oaed.gr ή να επισκέπτονται την διαδικτυακή πύλη του ελληνικού κράτους https://www.dypa.gov.gr/mathitia

 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr με τους κωδ ικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-peiramatike-epaggelmatike-skhole-tou-oaed

 

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News