Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Διαδραστική Παρουσίαση Παιχνιδιών Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, 26-27/05/2022

Προσθήκη στο ημερολόγιο Επισκέψεις : 151

jeventimage

Η διαδραστική παρουσίαση παιχνιδιών των φοιτητών/τριών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, είναι μια δράση με τίτλο AVARTS Live Game Hub που έχει ως στόχο τη συνάθροιση νέων σχεδιαστών και δημιουργών παιχνιδιών και την προβολή των ιδεών τους στο κοινό και εντάσσεται στις ευρύτερες δράσεις του Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών. Διοργανώνεται από διδάσκοντες του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας με συντονιστικό πυρήνα τους Βασίλη Κομιανό, Βαρβάρα Γαρνέλη, και Εμμανουήλ Ροβίθη, και στελεχώνεται από φοιτητές και φοιτήτριες που ασχολούνται ενεργά με τη δημιουργία παιχνιδιών. Θέτει στο επίκεντρο του τη σχεδίαση και τη διαδικασία του παιχνιδιού συγκεντρώνοντας νέους σχεδιαστές-δημιουργούς και παίκτες με διάθεση να παίξουν από κοινού και να ανταλλάξουν ιδέες που θα κάνουν τα παιχνίδια πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά.


Φέτος, θα λάβει χώρα στις 26 και 27 Μαΐου (ώρες 11:00 με 16:00) στον Κήπο του Λαού φιλοδοξώντας να αποτελέσει πόλο έλξης για φοιτητές, παιδιά, κατοίκους, επισκέπτες, και τουρίστες της Κέρκυρας που επιθυμούν να περάσουν τον χρόνο τους ευχάριστα μέσω της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης. Θα παρουσιαστούν παιχνίδια διαφόρων ειδών και θεματικών που έχουν υλοποιήσει οι φοιτητές και οι διδάσκοντες του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Οι φετινές συμμετοχές προβλέπουν παιχνίδια επιτραπέζια, παιχνίδια σε υπολογιστή, παιχνίδια σε επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented Reality) μέσω της χρήσης φορητής συσκευής, και ζωντανά παιχνίδια ρόλων (LARPS) με γρίφους, πλοκή, στοιχεία φαντασίας, αλλά και θέματα από την ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά της Κέρκυρας.

Διαβάστε περισσότερα Εδώ

Πίσω

Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News