Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

7088.jpg

7088.jpg

7085.jpg

7085.jpg

7086.jpg

7086.jpg

7087.jpg

7087.jpg

7089.jpg

7089.jpg

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρία Μαζαράκη

Εμφανίσεις: 2937
Όνομα
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρία Μαζαράκη
Τύπος
Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας
Διεύθυνση
Εθνική Παλαιοκαστρίτσας 66
Περιοχή
Εθνική Παλαιοκαστρίτσας 66
Τηλ
26610 27582
E-mail
Find Us

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρία Μαζαράκη

Το κέντρο ξένων γλωσσών Μαρία Μαζαράκη προσφέρει για πάνω από 15 χρόνια, μια μοναδική ποιότητα διδασκαλίας, που έχει ως αποτέλεσμα ποσοστά επιτυχίας 100% στις εξετάσεις πτυχίων Cambridge FCE, CPE και Michigan ECCE KAI ECPE. H επιτυχία μας στηρίζεται στην άριστη οργάνωση, στη μεθοδικότητα και στην κοινή γραμμή διδασκαλίας από τους έμπειρους καθηγητές του φροντιστηρίου μας.

Στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο μας, παρέχουμε άριστη ποιότητα διδασκαλίας, τόσο ατομικά όσο και συνολικά, καθώς το φροντιστήριο μας χαρακτηρίζεται σαν ένα μεγάλο "σχολείο" που διατηρεί την προσωπική και ανθρώπινη επαφή με τους μαθητές και τους γονείς τους.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους μαθητές μας πιστοποιημένη εκπαίδευση, αλλά και να αποκτήσουν ουσιαστικές γνώσεις ώστε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο όλο και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον της σύγχρονης αγοράς. Η αγάπη των μαθητών για την Αγγλική γλώσσα και η απόκτηση του πρώτου τους πτυχίο FCE στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου, αποτελούν βασικούς στόχους του φροντιστηρίου μας.

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live