7217.jpg

7217.jpg

7218.jpg

7218.jpg

7219.jpg

7219.jpg

7220.jpg

7220.jpg

7221.jpg

7221.jpg

Περί Έκθεσης

Εμφανίσεις: 1919
Όνομα
Περί Έκθεσης
Τύπος
Φιλολογικό Φροντιστήριο
Διεύθυνση
Γεωργίου Θεοτόκη 7, Πλ. Σαρόκο
Περιοχή
Γεωργίου Θεοτόκη 7, Πλ. Σαρόκο
Τηλ
+306959183481
E-mail
Find Us

Περί Έκθεσης

Το φιλολογικό φροντιστήριο ''Περί Έκθεσης" αποτελεί ένα φιλόδοξο εγχείρημα στο χώρο των ιδιαίτερων μαθημάτων με δεκαπενταετή εκπαιδευτική πείρα.

Η πρώτη του επιδίωξη ήταν να δημιουργήσει ένα μοντέρνο πρωτότυπο, φιλικό χώρο που ενισχύει τη θέληση για μάθηση ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλύτερη ψυχολογία των μαθητών του.
 

Επιδιώκει την ποιοτική, μεθοδική διδασκαλία και μαθησιακή υποστήριξη προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, να καλύψουν πιθανά κενά και να προετοιμαστούν για τις επερχόμενες εξετάσεις, πετυχαίνοντας υψηλές βαθμολογίες.  Η πρόοδος τους ελέγχεται με μηνιαία διαγωνίσματα και εβδομαδιαία κριτήρια αξιολόγησης ενώ η λεπτομερής διόρθωση τους, δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να μάθει από τα λάθη του και να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.


Στο φροντιστήριο "Περί Έκθεσης" θα συναντήσετε φιλολογικά μαθήματα:  Για μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου - ΕΠΑΛ Τμήματα αυστηρά διμελή / τριμελή Δυνατότητα ατομικών μαθημάτων Δημιουργία τμημάτων με βάση το επίπεδο του μαθητή. Εβδομαδιαία κριτήρια αξιολόγησης Διαγωνίσματα τύπου Πανελληνίων εξετάσεων Δωρεάν φροντιστηριακές σημειώσεις Τακτική ενημέρωση γονέων

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips