Τι παίζει Σήμερα

Κερδίστε 3 συνεδρίες Laserlift για πρόσωπο ή σώμα από Medi Prinou Κέρκυρας

Τα MediPrinou Κέρκυρας δίνουν τη δυνατότητα σε ένα τυχερό επισκέπτη του Corfuland.gr να κερδίσει 3 συνεδρίες της νέας επαναστατικής τεχνολογίας Laserlift που καταπολεμά τη χαλάρωση, είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μέσω του ιστότοπου random.org. 

Κερδίστε 3 συνεδρίες Laserlift για πρόσωπο ή σώμα από Medi Prinou Κέρκυρας

Το Laserlift είναι ένα  σύγχρονο μηχάνημα σύσφιξης που καταπολέμα την χαλάρωση στο σώμα και το πρόσωπο χρησιμοποιώντας τριπλή τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, ρυθμικής ελεγχόμενης αναρρόφησης και λέιζερ. Ο συνδυασμός τους επιτυγχάνει εντυπωσιακή σύσφιξη και επανασχηματισμό του περιγράμματος του σώματος 

Μια αποτελεσματική θεραπεία χωρίς πόνο και διακοπή από τις δραστηριότητες. 

Οι πολύ πολικές ραδιοσυχνότητες παρέχουν θερμική ενέργεια στο επιδερμικό και υποδόριο στρώμα προωθώντας τον ταχύτερο μεταβολισμό, προσφέροντας σύσφιξη και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Η ρυθμική αναρρόφηση αυξάνει  την κυκλοφορία του αίματος και αναδιαμορφώνει το σώμα. Το λέιζερ βελτιώνει, μεταξύ άλλων, τον τόνο του δέρματος. Η μέθοδος Laserlift είναι μη χειρουργική και μη επεμβατική, αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε φωτότυπο και δεν προκαλεί παρενέργειες     

Εύκολη, άνετη και ανώδυνη θεραπεία  για το σώμα αλλά και το πρόσωπο!

Κερδίστε 3 συνεδρίες Laserlift για πρόσωπο ή σώμα από Medi Prinou Κέρκυρας

Medi Prinou Κέρκυρας 

Δ/νση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 2 (Εντός Corfu Palace Hotel) 

Τηλέφωνο: 26610 23370

 

Όροι συμμετοχής:

1. Δηλώστε συμμετοχή έως τις 26 Ιουλίου 2019 (13:00)

2. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 26 Ιουλίου 2019

3. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail και sms   

4. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Κέρκυρας

5. Οι διπλές συμμετοχές απορρίπτονται

6. Τα mediprinou δε θα διαθέσουν προς πώληση ή άλλως διαβιβάσουν ή δημοσιοποιήσουν προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών του Διαδικτυακού Τόπου σε τρίτους, που δε σχετίζονται με τα ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη/ χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

7. Τα mediprinou δεν θα χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σας πέραν των σκοπών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και των προσφορών που θα συμμετάσχετε και τα στοιχεία δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

8. Τα mediprinou είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών τους.

O διαγωνισμός έχει λήξει. 

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News