Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Κερδίστε 2 συνεδρίες της νέας υπηρεσίας ιατρικής αισθητικής KOBRA από τα Medi Prinou

Τα Medi Prinou Κέρκυρας δίνουν τη δυνατότητα σε έναν τυχερό επισκέπτη του Corfuland.gr, να κερδίσει 2 θεραπείες της νέας υπηρεσίας ιατρικής αισθητικής KOBRA, από τις προαπαιτούμενες.

Κερδίστε 2 συνεδρίες της νέας υπηρεσίας ιατρικής αισθητικής KOBRA από τα Medi Prinou

Η νέα υπηρεσία ιατρικής αισθητικής KOBRA που κατά αποκλειστικότητα προέρχεται στα  κέντρα MEDI PRINOU, φέρνει την επανάσταση στην αναζωογόνηση του δέρματος. Το MeDioStar Kobra είναι η νέα τεχνολογία ανάπλασης και αντιγήρανσης προσώπου, που επεκτείνει το φάσμα των θεραπειών ομορφιάς. Μια αποκλειστική τεχνολογία που επιτυγχάνεται χάρη στην επένδυση της Asclepion Laser Technologies στην έρευνα και ανάπτυξη, ικανή να παρέχει πραγματικές θεραπείες  Φώτο ανάπλασης.   

Το Me Dio Star Kobra χρησιμοποιεί μια σειρά από μήκη κύματος τα οποία θερμαίνουν το δέρμα από την επιφάνεια έως τα πιο βαθιά στρώματα, στο χόριο. Αυτή η θέρμανση προκαλεί άμεση συστολή του κολλαγόνου, που του προσδίδει μια σφικτή και  διογκωμένη υφή.  Είναι ιδανική λύση για την βελτίωση της επιδερμίδας του προσώπου κάθε ατόμου που δεν θέλει να καταφύγει σε χειρουργικές επεμβάσεις ή άλλες επεμβατικές θεραπείες.

Το Me Dio Star Kobra  αποτρέπει τα σημάδια της γήρανσης,  τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα και βελτιώνει την υφή της. Από τις βασικές του δράσεις είναι η καταπολέμηση δυσχρωμιών,  πανάδων και κηλίδων που αφήνει στο δέρμα η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και η μείωση των διευρυμένων πόρων , των σημαδιών της ακμής και των ουλών.

 

Κερδίστε 2 συνεδρίες της νέας υπηρεσίας ιατρικής αισθητικής KOBRA από τα Medi Prinou

Medi Prinou Κέρκυρας 

Δ/νση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 2 (Εντός Corfu Palace Hotel) 

Τηλέφωνο: 26610 23370

 

Όροι συμμετοχής:

1. Δηλώστε συμμετοχή έως την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 (15:00)

2. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 9 Μαρτίου 2020

3. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail και sms   

4. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Κέρκυρας

5. Οι διπλές συμμετοχές απορρίπτονται

6. Τα mediprinou δε θα διαθέσουν προς πώληση ή άλλως διαβιβάσουν ή δημοσιοποιήσουν προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών του Διαδικτυακού Τόπου σε τρίτους, που δε σχετίζονται με τα ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη/ χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

7. Τα mediprinou δεν θα χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σας πέραν των σκοπών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και των προσφορών που θα συμμετάσχετε και τα στοιχεία δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

8. Τα mediprinou είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών τους.

O διαγωνισμός έχει λήξει.

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News