Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Nέος διαγωνισμός από τα Medi Prinou. Δώρο 3 συνεδρίες Laserlift

Το Medi Prinοu Κέρκυρας προσφέρει σε έναν ακόμα τυχερό/η εντελώς δωρεάν 3 συνεδρίες της νέας επαναστατικής τεχνολογίας  Laserlift η οποία καταπολέμα τη χαλάρωση στο σώμα και το πρόσωπο.

Δώρο 3 συνεδριών είτε σώμα είτε πρόσωπο ανάλογα με τις ανάγκες αποκλειστικά στα Medi Prinou .

Nέος διαγωνισμός από τα Medi Prinou. Δώρο 3 συνεδρίες Laserlift

Το Laserlift είναι ένα σύγχρονο μηχάνημα σύσφιξης που καταπολέμα την χαλάρωση στο σώμα και το πρόσωπο χρησιμοποιώντας τριπλή τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, ρυθμικής ελεγχόμενης αναρρόφησης και λέιζερ. Ο συνδυασμός τους επιτυγχάνει εντυπωσιακή σύσφιξη και επανασχηματισμό του περιγράμματος του σώματος . Μια αποτελεσματική θεραπεία χωρίς πόνο και διακοπή από τις δραστηριότητες. Οι πολύ πολικές ραδιοσυχνότητες παρέχουν θερμική ενεργεία στο επιδερμικό και υποδόριο στρώμα προωθώντας τον ταχύτερο μεταβολισμό, προσφέροντας σύσφιξη και βελτιώνοντας τν ελαστικότητα του δέρματος. Η ρυθμική αναρρόφηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και αναδιαμορφώνει το σώμα. Το λέιζερ βελτιώνει, μεταξύ άλλων, τον τόνο του δέρματος. Η μέθοδος Laserlift είναι μη χειρουργική και μη επεμβατική, αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε φωτοτυπό και δεν προκαλεί παρενέργειες Εύκολη, άνετη και ανώδυνη θεραπεία για το σώμα αλλά και το πρόσωπο.

 

Όροι συμμετοχής: 
1. Δηλώστε συμμετοχή έως 08 Οκτωβρίου 2020 (13:00)
2. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 09 Οκτωβρίου
3. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail και sms
4. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Κέρκυρας
5. Οι διπλές συμμετοχές απορρίπτονται
6. Τα mediprinou δε θα διαθέσουν προς πώληση ή άλλως διαβιβάσουν ή δημοσιοποιήσουν προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών του Διαδικτυακού Τόπου σε τρίτους, που δε σχετίζονται με τα ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη/ χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
7. Τα mediprinou δεν θα χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σας πέραν των σκοπών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και των προσφορών που θα συμμετάσχετε και τα στοιχεία δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.
8. Τα mediprinou είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών τους. 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας:

 

Nέος διαγωνισμός από τα Medi Prinou. Δώρο 3 συνεδρίες Laserlift

Medi Prinou Κέρκυρας 

Δ/νση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 2 (Εντός Corfu Palace Hotel) 

Τηλέφωνο: 26610 23370

 

 

 

 

 

 

 

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News