Τι παίζει Σήμερα

Opening party @ Persona Grata, 27/10/2020

Ώρα έναρξης: 19:00

Κερδίστε 3 συνεδρίες με το προηγμένο ιατρικό μηχάνημα Lipo Icl από τα Medi Prinou

Τα Medi Prinou Κέρκυρας δίνουν τη δυνατότητα σε έναν τυχερό επισκέπτη του Corfuland.gr, να κερδίσει 3 θεραπείες με το προηγμένο ιατρικό μηχάνημα Lipo Icl.

Κερδίστε 3 συνεδρίες με το προηγμένο ιατρικό μηχάνημα Lipo Icl από τα Medi Prinou

Αποτελεσματικό αδυνάτισμα με το προηγμένο ιατρικό μηχάνημα LIPO ICL.

Μια μη τραυματική τεχνολογία συμβάλλει στην απώλεια βάρους, ενώ σβήνει σταδιακά την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες και τη χαλάρωση. Εφαρμόζεται με ασφάλεια μετά τις γιορτές.

Αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα, τα ψωμάκια, τη χαλάρωση του δέρματος και τις ραγάδες. Το LIPO ICL BODY είναι μια επαναστατική μέθοδος που προσφέρει τρεις δράσεις ταυτόχρονα για άψογο δέρμα: Αποστράγγιση, Αναδιαμόρφωση και Σύσφιξη.

Μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογίας του, η οποία συνδυάζει κυλίνδρους με Λέιζερ, μαλάσσει και διεγείρει το συνδετικό ιστό του σώματος, βελτιώνοντας την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου.

Αναδιαμορφώνει άμεσα το περίγραμμα του σώματος, ενώ την ίδια στιγμή μειώνει την κυτταρίτιδας και προσδίδει μια εμφανώς βελτιωμένη ποιότητα του δέρματος. 

 

Κερδίστε 3 συνεδρίες με το προηγμένο ιατρικό μηχάνημα Lipo Icl από τα Medi Prinou

Medi Prinou Κέρκυρας 

Δ/νση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 2 (Εντός Corfu Palace Hotel) 

Τηλέφωνο: 26610 23370

 

Όροι συμμετοχής:

1. Δηλώστε συμμετοχή έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020(13:00)

2. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 17 Ιανουαρίου 2020

3. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail και sms   

4. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Κέρκυρας

5. Οι διπλές συμμετοχές απορρίπτονται

6. Τα mediprinou δε θα διαθέσουν προς πώληση ή άλλως διαβιβάσουν ή δημοσιοποιήσουν προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών του Διαδικτυακού Τόπου σε τρίτους, που δε σχετίζονται με τα ίδια, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη/ χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

7. Τα mediprinou δεν θα χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σας πέραν των σκοπών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και των προσφορών που θα συμμετάσχετε και τα στοιχεία δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

8. Τα mediprinou είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών τους.

Ο διαγωνισμός έχει λήξει. 

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Kaiser Bridge Restaurant

Γέφυρα του Κάιζερ

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News