Τι παίζει Σήμερα

Summer Opening @ Veggera, 06/06/2020

Ώρα έναρξης: 07:30

Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για το θέατρο «Ο κήπος με τις 11 γάτες» στον Ορφέα

Ύστερα από κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.org ανακοινώνονται οι  δύο τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση  «Ο κήπος με τις 11 γάτες» στον Ορφέα.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 11 ΓΑΤΕΣ » του Luciano Morati  στον κινηματοθέατρο Ορφέας για δύο παραστάσεις την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019.

Ώρες 17:00 & 19:00   

Αποτελέσματα διαγωνισμού προσκλήσεων για το θέατρο  «Ο κήπος με τις 11 γάτες» στον Ορφέα

Το εκπληκτικό παραμύθι του Ιταλού συγγραφέα και ψυχολόγου Λουτσιάνο Μοράτι αφηγείται τις περιπέτειες 11 σκανταλιάριδων γάτων. Μέσα απο τα μάτια του Χιονάτου και του Μουσούδη, τις σκανδαλιές της Βούλας και της Λευκής και τις σοφές συμβουλές του γερο – Νώε, οι μικροί μας θεατές θα παρακολουθήσουν την πορεία τους απο την παιδική ηλικία ως την ωριμότητα. Οι 11 γάτες μας καλούνται να αντιμετωπίσουν τους φόβους, τα άγχη και τις αδυναμίες τους τόσο μέσα στο ασφαλές περιβάλλον του πανέμορφου κήπου τους, όσο και έξω απο αυτόν, σε έναν μεγάλο και θορυβώδη δρόμο.. στον πραγματικό κόσμο. Υπάρχει πράγματι ένα φανταστικό καταφύγιο όπου όλοι είναι ευτυχισμένοι ή ευτυχία είναι η ικανότητα να μπορείς να απολαύσεις τα θετικά στοιχεία της ζωής; Άραγε η γνωριμία με την γάτα του Σιάμ και την υπόσχεσή της για εύκολες λύσεις, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ή είναι πιο αποτελεσματική η συμβουλή του Νώε: «Το μόνο που χρειάζεται είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η αγάπη της οικογένειάς σου».  Μία παράσταση που προάγει τις διαχρονικές αξίες της οικογένειας & της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας, υπεραμύνεται της διαφορετικότητας & εναντιώνεται σε κάθε μορφή εθισμού και bullying μέσα απο την μαγική τέχνη του Θεάτρου. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Σκηνοθεσία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Θεατρική διασκευή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Χορογραφίες: ΖΩΗ ΣΑΡΙΔΟΥ – SEDA KARAYILAN Σκηνικά: ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Κοστούμια: ΕΥΗ ΜΠΑΡΑΚΟΥ Μουσική: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Φωτισμοί: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Φωτογραφία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΠΑΛΟΣ & ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ Δημιουργία Αφίσας: Ομάδα ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ   ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΧΙΟΝΑΤΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΟΥΠΑΛΟΥ ΜΟΥΣΟΥΔΗΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΥΚΗ: ΑΣΜΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΑ: ΜΑΡΙΑ ΤΑΛΟ ΣΙΑΜ: ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΝΩΕ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ  

Προπώληση Εισιτηρίων

Corfuland Shop (Aλμπέρ Κοέν 2, τηλ. 2661024744) 8 ευρώ/

Τιμή εισόδου 10 ευρώ

Ειδική τιμή για γκρουπ, ανέργους και άνω των 65 ετών, 7 ευρώ

Νικητές Διαγωνισμού:

1. Τυχερός Αριθμός: 89

Νικητής: Γρα***** Αλ****

2. Τυχερός Αριθμός: 66

Νικητής: Σπ***** Λια****

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News